- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σον Κόνερι: Το «αντίο» του Ντάνιελ Κρεγκ στον θρυλικό James Bond
«Πέθανε ένας από τους αληθινά «Μεγάλους» του σινεμά»
Σον Κόνερι: Το «αντίο» του Ντάνιελ Κρεγκ στον θρυλικό μυστικό πράκτορα- Θλίψη στο Χόλυγουντ για τον θάνατό του.
Ο Σον Κόνερι έφυγε από τη ζωή σήμερα (31/10) σε ηλικία 90 ετών και πολλοί σταρ του Χόλυγουντ με αναρτήσεις τους, αποχαιρετούν τον θρυλικό «James Bond». Ανάμεσα σε αυτούς και ο σημερινός πρωταγωνιστής των ταινιών του πράκτορα 007, Ντάνιελ Κρεγκ.
«Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο ενός από τους αληθινά «Μεγάλους» του σινεμά. Ο Σερ Σον Κόνερι θα μείνει στη μνήμη μας, όχι μόνο ως James Bond, αλλά και για πολλά παραπάνω. Όρισε μία ολόκληρη εποχή και ένα στιλ. Η εξυπνάδα και η γοητεία που απέδωσε στην οθόνη, μπορούν να μετρηθούν σε μεγαβάτ: ο Σον Κόνερι βοήθησε στη δημιουργία του σύγχρονου blockbuster. Θα συνεχίσει να επηρεάζει ηθοποιούς και κινηματογραφιστές για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Και ελπίζω όπου κι αν βρίσκεται να υπάρχει γήπεδο γκολφ», δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Τον Σον Κόνερι αποχαιρέτησαν, επίσης, και οι παραγωγοί των ταινιών James Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. «Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Σον Κόνερι. Ήταν και θα είναι για πάντα στη μνήμη μας ως ο αυθεντικός James Bond, του οποίου η ανεξίτηλη είσοδος στην ιστορία του κινηματογράφου ξεκίνησε όταν είπε την αξέχαστη φράση «Το όνομά μου είναι Bond... James Bond». Έφερε επανάσταση στο χώρο με τη λιτή και πικρή απεικόνιση του σέξι και χαρισματικού μυστικού πράκτορα. Είναι χωρίς αμφιβολία υπεύθυνος για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά των ταινιών και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω της κατακερματισμένης ηγεσίας της Τεχεράνης
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.