- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποιοι διάσημοι Αμερικανοί ράπερ στηρίζουν Τραμπ στις εκλογές
Πηγαίνοντας κόντρα στο κίνημα Black Lives Matter
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τη στήριξη διάσημων Αμερικανών ράπερ, προκαλώντας προβληματισμό στους Δημοκρατικούς και τον Τζο Μπάιντεν.
Έρεισμα σε μεγάλα ονόματα της Ραπ μουσικής στις ΗΠΑ φαίνεται πως έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, λαμβάνοντας υπόψιν τις δηλώσεις στήριξης στο πρόσωπό του.
50 Cent, Lil Pump, Waka Flocka, Asian Da Brat, BlocBoy JB και Favio Foreign μεταξύ άλλων δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι θέλουν τον Τραμπ για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτό που αγαπούν οι Αμερικάνοι. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτός που δίνει έμπνευση στους Αμερικάνους για να γίνουν πλούσιοι, ισχυροί, να κάνουν αυτό που θέλουν, να λένε αυτό που θέλουν να πουν, να είναι όπως θέλουν» τόνισε ο Ice Cube.
Είναι η πιο πρόσφατη «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο από μαύρους Αμερικανούς ράπερ, η οποία πάει κόντρα στο γενικό κλίμα δυσαρέσκειας για τον Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για τις κοινωνικές ανισότητες και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του κινήματος Black Lives Matter.
Στη λίστα αυτή βρίσκεται και ο Kanye West, σύζυγος της Kim Kardashian, ο οποίος παρόλο που έχει κρατήσει αποστάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει επανειλημμένα μιλήσει με θερμά λόγια για τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Σίγουρα θα ψηφίσω αυτήν τη φορά και ξέρουμε ποιον θα ψηφίσω. Και δεν θα μου πουν οι άνθρωποι γύρω μου και οι άνθρωποι που έχουν τη δικιά τους ατζέντα ότι η καριέρα μου τελείωσε. Γιατί, μαντέψτε, είναι ακόμα εδώ! Το άλμπουμ μου "Jesus is King" ήταν νούμερο 1» είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο, εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού στις ΗΠΑ, ο Kanye West στο περιοδικό CQ.
«Μόλις συναντήθηκα με τον @realdonaldtrump, επειδή εκτός από τα όσα έχει κάνει με τις μεταρρυθμίσεις για την εγκληματικότητα, θα δώσει στη μαύρη κοινότητα αυτά που της ανήκουν. Άκουσε αυτά που είχα να του πω σήμερα και με διαβεβαίωσε ότι μπορεί και θα κάνει αυτό που πρέπει» έγραψε στo Twitter ο Lil Wayne μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τραμπ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις λίγα 24ωρα πριν από τις αμερικανικές εκλογές 2020.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα που έγινε παγκόσμιο σύμβολο, μα που κανείς δεν ήξερε ούτε το όνομα ούτε την καταγωγή της
«Αυτό το ρεκόρ καύσωνα έχει μετατρέψει το Λονδίνο σε ένα κολλώδες, καυτό καζάνι», λέει η Greenpeace
Για άδικη μεταχείριση κάνει λόγο η Γερμανίδα Έντα Πιλτς
«Είναι η αρχή της αρχής. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
Ένα ασφαλές υλικό για τον άνθρωπο, ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους
Το θύμα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο εργαζόμενος συνελήφθη
«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Σήμερα ήταν το πρώτο βήμα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο
Η αντιπαράθεση φέρεται να διήρκεσε αρκετά λεπτά, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τέταρτο νεκρό παιδί τις τελευταίες μέρες στη Γαλλία
Αισιοδοξία για τερματισμό των εχθροπραξιών
Ο Ντόναλντ Τραμπ βάζει πάλι στο στόχαστρο την Ευρώπη
To συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ένα από τα drones έπληξε το κατάστρωμα φορτηγού πλοίου, ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν τα υπόλοιπα τρία
Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και πέντε ετών
Ολόκληρη η κροατική ακτή της Αδριατικής βρίσκεται ήδη σε κόκκινο συναγερμό
Η αστυνομία εμπόδισε τους περαστικούς να τραβήξουν φωτογραφίες
«Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αντάξιος του ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά ο ποντίφικας
Τέσσερις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση της οικογένειας που ταξίδεψε από τη Γερμανία για διακοπές
Όλα όσα «απαγορεύουν» τον κλιματισμό στη χώρα, τη στιγμή που ο καύσωνας βασανίζει τους Γάλλους
Σφοδρή επίθεσή με drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.