- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Debate Χάρις-Πενς: Σχεδόν 58 εκατομμύρια το παρακολούθησαν
Ξεπέρασε κατά πολύ εκείνο του 2016
Ο αριθμός των Αμερικανών οι οποίοι παρακολούθησαν το τηλεοπτικό ντιμπέιτ των υποψηφίων για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ εκτιμάται ότι ανήλθε σε 57,9 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Nielsen, ο αριθμός των Αμερικανών που παρακολούθησαν το τηλεοπτικό debate μεταξύ Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις, το οποίο και διεξήχθη το βράδυ προχθές Τετάρτη εκτιμάται ότι ανήλθε σε 57,9 εκατομμύρια. Αριθμός μάλιστα που ξεπερνά κατά πολύ το αντίστοιχο του 2016.
Την τηλεμαχία του 2016, στην οποία ήταν αντιμέτωποι ο γερουσιαστής Τιμ Κέιν με τον Μάικ Πενς, τότε κυβερνήτη του Ιλινόι, είχαν παρακολουθήσει κατ’ εκτίμηση 37,2 εκατομμύρια Αμερικανοί. Ο αριθμός των τηλεθεατών φέτος ήταν κατά συνέπεια αυξημένος κατά 36%.
Αρκετοί πολιτολόγοι και αναλυτές έδωσαν πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην προχθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ρεπουμπλικάνο απερχόμενο αντιπρόεδρο Πενς και τη Δημοκρατική γερουσιάστρια Κάμαλα Χάρις. Κυρίως επειδή οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, είναι οι γηραιότεροι αντίπαλοι σε προεδρικές εκλογές στην ιστορία, 74 και 77 ετών αντίστοιχα. Όποιος από τους δύο κι αν επικρατήσει, θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που εξελέγη ποτέ στο ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ. Αυτό βάζει κάτω από διαφορετικό πρίσμα τους υποψήφιους για την αντιπροεδρία, εν μέσω των ερωτημάτων για την κατάσταση της υγείας των Τραμπ και Μπάιντεν.
Την 90λεπτη τηλεμαχία των Πενς και Χάρις στη Σολτ Λέικ Σίτι (Γιούτα) μετέδωσαν 18 αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Το ρεκόρ τηλεθέασης σε ντιμπέιτ υποψηφίων για την αντιπροεδρία σημειώθηκε το 2008, όταν ο Τζο Μπάιντεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη Σάρα Πέιλιν. Εκείνη τη συζήτηση είχαν παρακολουθήσει 69,9 εκατομμύρια Αμερικανοί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό τον φόβο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να εισβάλει στο νησί της Αρκτικής
Το Χάρβαρντ είχε μηνύσει την κυβέρνηση πέρυσι
Η γυναίκα τέθηκε τελικά υπό κράτηση και απελάθηκε στη Βραζιλία
Βρετανοί υπουργοί συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις ενέργειες του Ιράν
Το μυστήριο για την υγεία του συνεχίζονται
Λίγο λιγότερα από 100 πλοία έχουν περάσει από τα Στενά του Ορμούζ από τις αρχές Μαρτίου
Το μέτρο εντάσσεται σε μια... ευρύτερη στρατηγική αντιμετώπισης της δημογραφικής κρίση
H συνάντηση πήρε απρόσμενη τροπή και για έναν ακόμα λόγο
Παρά τη διακοπή, ο Βρετανός πολιτικός συνέχισε κανονικά την ομιλία το
Πρόκειται για παλαιό δοχείο δηλητηρίου
O σταρ των πολεμικών τεχνών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
Στον νέο κόσμο κυριαρχεί η δύναμη. Στην οικονομία κυριαρχούν τα λίγα πανίσχυρα μονοπώλια. Στην παγκόσμια πολιτική οι τρεις υπερδυνάμεις.
«Διαμαρτύρονται αλλά δεν θέλουν να βοηθήσουν»
MKO κάνουν λόγο για εξαιρετικά γρήγορη δίκη και για ομολογία που φέρεται να αποσπάστηκε υπό πίεση
Το μήνυμα του Μακρόν στη Ρωσία
Γιατί η συνοδεία εμπορικών πλοίων και τάνκερ δεν είναι εύκολη υπόθεση
Ο καλλιτέχνης από τη Νέα Ορλεάνη αποδέχθηκε κατηγορία τρίτου βαθμού - Το βεβαρημένο ιστορικό του
«Δεν θα μείνουμε άπραγοι», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς
Σκηνικό ρήξης αποκαλύφθηκε τις τελευταίες 24 ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.