- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπάιντεν: Θα μπει τέλος σε αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο των ΗΠΑ
«Αυτή είναι μια μάχη που θα την κερδίσουμε, και θα το κάνουμε μαζί»
Σκληρή κριτική στη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε ο Τζο Μπάιντεν, τονίζοντας πως σκοπεύει να βάλει τέλος στο σκοτεινό κεφάλαιο των ΗΠΑ.
Τέλος στην σκοτεινή εποχή διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ θα βάλει ο Τζο Μπάιντεν όπως δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του.
Ο Μπάιντεν έκανε το σχόλιο αυτό εκφωνώντας την ομιλία με την οποία ολοκληρώνεται το εθνικό συνέδριο των Δημοκρατικών, που τον ανέδειξε υποψήφιο του κόμματος. Θα αναμετρηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Μακάρι η Ιστορία να μπορέσει να πει ότι το τέλος αυτού του κεφαλαίου του αμερικανικού σκότους άρχισε εδώ, απόψε», είπε, «αυτή είναι μια μάχη που την κερδίσουμε, και θα το κάνουμε μαζί. Σας το υπόσχομαι».
Κατηγορώντας τον Τραμπ ότι «βύθισε την Αμερική στο σκοτάδι εδώ και πολύ καιρό», ότι προκάλεσε «πολλή οργή, πολύ φόβο, πολλούς διχασμούς», ο κεντρώος Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, «εδώ και τώρα, σας το υπόσχομαι: εάν με εμπιστευτείτε και μου αναθέσετε την προεδρία, θα φροντίζω να βγάζω το καλύτερο από μέσα μας, όχι το χειρότερο. Θα είμαι σύμμαχος του φωτός, όχι του σκότους».
«Αυτό είναι ένα σπουδαίο έθνος, είμαστε καλός και αξιοπρεπής λαός», συνέχισε.
Υποσχέθηκε εξάλλου ότι θα θέσει σε εφαρμογή εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού την «πρώτη ημέρα» της ενδεχόμενης θητείας του. Ακόμη, δήλωσε ότι η «εποχή των ερωτοτροπιών με δικτάτορες θα έχει παρέλθει» ανεπιστρεπτί εάν επικρατήσει τον Νοέμβριο.
«Θα είμαι ένας πρόεδρος αλληλέγγυος προς τους συμμάχους και τους φίλους μας, και θα το πω καθαρά στους αντιπάλους μας: η εποχή των ερωτοτροπιών με τους δικτάτορες παρήλθε», υπογράμμισε ο Τζο Μπάιντεν.
«Επί προεδρίας Μπάιντεν, η Αμερική δεν θα κλείνει τα μάτια αν η Ρωσία επικηρύσσει αμερικανούς στρατιώτες. Δεν θα ανέχεται ξένες επεμβάσεις» στις εκλογές, συμπλήρωσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, δεσμευόμενος ότι θα υπερασπίζεται «τα ανθρώπινα δικαιώματα» και την «αξιοπρέπεια».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική κόντρα για το αν θα σταματήσει η αλλαγή των ρολογιών
Από τη Δευτέρα έχουν συλληφθεί περίπου 5.000 άνθρωποι
Χιλιάδες βίντεο με γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους
Από 100 ευρώ και πάνω η βόλτα
Σε τροχιά εξέγερσης τα σχολεία - ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Bρίσκεται πλέον στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με φόντο την κληρονομιά
Οι Φιλελεύθεροι ζητούν στοιχεία για τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους ιδιοκτήτες της ομάδας
Συναγερμός μετά τον εντοπισμό ύποπτου μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη Λευκορωσία
Νοσηλεύεται στο Τενεσί - Παγώνουν οι εκτελέσεις και ξεκινά έρευνα
Πολιτικοί τριγμοί για την κυβέρνηση Σάντσεθ - Στους δρόμους οι ενοικιαστές
Απολύθηκε ένας από τους 7 κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό
Ο Ουκρανός πρόεδρος κατηγορεί τη Ρωσία ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις σε όλη τη χώρα
Τι σημαίνει για τις τιμές
Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Δεκεμβρίου
Ενόψει των εκλογών της 27ης Οκτωβρίου
Η Ένωση Ενοικιαστών δηλώνει ότι θα προχωρήσει κανονικά στις μαζικές κινητοποιήσεις του Σαββάτου
Η Σιμπέλ Σαβέλα επρόκειτο το βράδυ της Τρίτης να παραδώσει τη μικρή Βίβιαν στον πρώην σύζυγό της
Αξιωματούχος χαρακτήρισε τα τηλεοπτικά δίκτυα «επιδεικτικά και ανέντιμα»
Δακρυγόνα στο Στρασβούργο, πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών στη Μασσαλία και πυρπολημένοι κάδοι στη Ρεν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.