- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μισέλ Ομπάμα: Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις
«Η πρόοδος δεν είναι απλά μία πρόταση - Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να παρελάσουμε, πρέπει να γονατίσουμε, πρέπει να ψηφίσουμε»
Την απόλυτη στήριξη στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις ζήτησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ενόψει των Αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Να στηρίξουν τον Τζο Μπάιντεν στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες η Μισέλ Ομπάμα με βίντεο που ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Μιλώντας για «εθνική υποτίμηση» και «αθλιότητες», η Ομπάμα καλεί τους Αμερικανούς να βάλουν τέλος στη νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργήσει στις ΗΠΑ η διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ψηφίζοντας τον Τζο Μπάιντεν.
Στην ανάρτηση που συνόδευε το βίντεο, η Μισέλ Ομπάμα σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Όλοι με ξέρετε μέχρι τώρα. Ξέρετε ότι σας λέω ακριβώς τι αισθάνομαι, και ότι δεν είμαι οπαδός της πολιτικής. Αλλά ξέρετε επίσης πόσο αγαπώ αυτή τη χώρα και πόσο νοιάζομαι για όλα τα παιδιά μας. Και αυτή τη στιγμή, είμαι βαθιά προβληματισμένη με το τι βλέπουν τα παιδιά μας - ένα έθνος που υποτιμάται όχι μόνο σε θέματα πολιτικής, αλλά σε θέματα χαρακτήρα.
»Στην καρδιά μας, ξέρουμε ότι τόσα πολλά από αυτά που συμβαίνουν απλά δεν είναι σωστά. Δεν είναι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Και αν θέλουμε μία ευκαιρία να τερματίσουμε το χάος, το διχασμό και τις αθλιότητες· αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη δυνατότητα προόδου, πρέπει να εκλέξουμε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις γιατί οι ζωές μας εξαρτώνται από αυτό.
»Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας βαθιά αξιοπρεπής άνθρωπος, καθοδηγούμενος από την πίστη του. Ξέρει τι χρειάζεται για να διασώσει μια οικονομία, να νικήσει μια πανδημία και να οδηγήσει μια χώρα. Η Καμάλα Χάρις είναι αφοσιωμένη στην υπηρεσία του κράτους και έχει δεσμευτεί στη ζωή της να αγωνίζεται για όσους μπορούν να βγουν μπροστά. Μαζί, θα ακούσουν. Θα πουν την αλήθεια και θα εμπιστευτούν την επιστήμη. Και θα κάνουν έξυπνα σχέδια και θα διαχειριστούν μια καλή ομάδα.
»Επειδή ο Joe Biden υπηρέτησε αυτό το έθνος χωρίς ποτέ να χάσει τον εαυτό του, αλλά κυρίως, δεν έχει χάσει ξεχάσει ποτέ το ποιοι είμαστε όλοι μας. Και θα διοχετεύσει αυτή τη συμπόνοια για να μας ανεβάσει ξανά, να μας βοηθήσει να θεραπευτούμε και να μας καθοδηγήσει μπροστά.
»Σε όλους όσους έδωσαν τόσα πολλά αυτό το καλοκαίρι για να ξυπνήσουμε τις συνειδήσεις μας και να φωνάξουμε για δικαιοσύνη-δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εσάς. Συνεχίστε έτσι. Επειδή η πρόοδος δεν είναι απλά μια πρόταση. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να παρελάσουμε. Πρέπει να γονατίσουμε. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Και πρέπει να ψηφίσουμε-και να βεβαιωθούμε ότι όλοι όσοι ξέρουμε θα το κάνουν.
»Ψηφίστε λοιπόν νωρίς, αυτοπροσώπως αν μπορείτε. Ζητήστε τα ψηφοδέλτιά σας τώρα-απόψε-και στείλτε τα πίσω αμέσως, και ακολουθήστε τα για να βεβαιωθείτε ότι θα παραληφθούν. Και όταν έρθει η Ημέρα των Εκλογών, ετοιμάσου να περιμένεις στην ουρά για όλη τη νύχτα αν χρειαστεί. Γιατί εάν θέλουμε να μπορούμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας στα μάτια μετά από αυτές τις εκλογές, εάν θέλουμε να πετύχουμε την πρόοδο που επιδιώκουμε, πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εκλέξουμε τον Τζο Μπάιντεν ως τον επόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».
Το βίντεο της Μισέλ Ομπάμα κοινοποίησε ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας:
«Όπως είπε η Μισέλ, πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εκλέξουμε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε σκοπό να ψηφίσετε. Ψηφίστε νωρίς. Και πείτε σε όλους όσους γνωρίζετε να εγγραφούν για να ψηφίσουν στο iwillvote.com».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εστία της έντασης αφορά κυρίως τις σφαγές της Βολυνίας την περίοδο 1943-1945.
Τσουνάμι σε Ινδονησία και Ιαπωνία - Ζημιές σε παραθαλάσσιους οικισμούς
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Η προειδοποίηση στους κατοίκους
Ο Γκράχαμ Πλάτνερ είναι μια ακόμα υπόθεση υποψηφίου που βρίσκεται αντιμέτωπος με το (ψηφιακό και μη) παρελθόν του
Σε ένα αυταρχικό σύστημα, η εξωτερική πολιτική εργαλειοποιείται πλήρως για την εγχώρια πολιτική επιβίωση.
Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ στο NBC
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.