- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την Κυριακή φιλορώσοι αυτονομιστές απήγαγαν την δημοσιογράφο Ίρμα Κρατ. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η απαγωγή έγινε με την υποψία ότι η Κρατ πέρα από δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, είναι και πράκτορας και υπάρχουν φήμες ότι συμμετείχε σε βασανισμό αστυνομικού της ειδικής ομάδας Berkut, από ακροδεξιούς διαδηλωτές.

Την Δευτέρα οι απαγωγείς έδωσαν υπαίθρια συνέντευξη τύπου, παρουσία της Κρατ, που έφθασε στο σημείο με δεμένα τα μάτια. Ακολούθησε ανακοίνωση της Κρατ (δείτε το βίντεο) που δηλώνει : «Μου συμπεριφέρονται φυσιολογικά, είναι λίγο τρομακτικά αλλά μου δίνουν φαγητό και νερό. Κανένας δεν με παρενοχλεί και δεν με έχουν βιάσει. Καμιά φορά με απειλούν αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλιώς θα το είχα πει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νόμοι στην Ουκρανία, η χώρα είναι σε χαώδη κατάσταση».
Με την ολοκλήρωση της δήλωσης της Κρατ, πήρε το λόγο ένας άνδρας με κουκούλα που είπε ότι « Δεν απαγάγαμε την Ίρμα Κρατ. Είναι εδώ προσκαλεσμένη μας στο πλαίσιο μιας συμφωνίας όπου η ίδια θέλει να διαπιστώσει πώς είναι να κρατείσαι». Σύμφωνα με πηγές των φιλορώσων αυτονομιστών του Ντόνετσκ, η Κρατ θα παραδοθεί στην Ουκρανική αστυνομία όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες για τη «δράση» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν ο ήρωας του τελικού
Η ιδιαίτερη και ιστορική σημασία του για την πόλη
O άλλοτε σταρ της σκουάντρα ατζούρα θα αναλάβει τα ηνία της
Ο μπάτλερ και το «μαύρο βιβλίο»
Μετά τις ενστάσεις περί παραβίασης της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας
Η ασυνήθιστη επιχείρηση είχε τελικά αίσιο τέλος
Καταζητείται ο 21χρονος Αμπντούλ Ραχμάν Τουφίκ Μπαλούτ, Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής
Μία νεκρή και 16 τραυματίες - Στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου
Οι φλόγες εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες, με χιλιάδες εκκενώσεις
Ο ύποπτος της αιματηρής επίθεσης ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως μέλος της «ισλαμιστικής σκηνής» της πόλης
Ο σούπερ σταρ βρίσκεται σε άτυπη κόντρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ εδώ και χρόνια
O άλλοτε μεγιστάνας της ραπ αναμένεται να αποφυλακιστεί το 2028
Kαθώς οι φλόγες περικύκλωσαν τη χερσόνησο Καπ Φερέ, στις ακτές του Ατλαντικού
Καθώς η κατάσταση παραμένει τεταμένη
Απογειώθηκαν μαχητικά της RAF
Επίκεντρο της διαμάχης είναι το Jackson Park
Νέα επιτυχής αναχαίτιση από την ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού
Στρατιωτικά αεροσκάφη επιστρατεύει το Παρίσι - Στάχτη 250.000 στρέμματα στην Ισπανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.