- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρετανία: Αύξηση 220% στις αναζητήσεις για διακοπές στην Ελλάδα
Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος και Σαντορίνη οι πιο δημοφιλείς προορισμοί
Ραγδαία αύξηση στις αναζητήσεις αλλά και στις κρατήσεις από τους Βρετανούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Πολύ μεγάλη αύξηση σημειώνουν στη Μεγάλη Βρετανία οι αναζητήσεις και οι κρατήσεις στα τουριστικά σάιτ. Συγκεριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα μεγαλύτερα τουριστικά σάιτ είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350% ενώ οι κρατήσεις ήταν 80% πάνω από την περασμένη εβδομάδα. Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις της βρετανικής κυβέρνησης, σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων.
Το σάιτ του Travel Supermarket επίσης σημείωσε μεγάλη αύξηση στη σύγκριση τιμών για διακοπές σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στο ίδιο σάιτ οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%. Ως οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ελλάδα αναδείχθηκαν η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.
Μάλιστα, το ενδιαφέρον των Βρετανών ήταν τόσο μεγάλο που η ιστοσελίδα του Eurostar, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία, έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις.
Εκπρόσωπος της Hays Travel, της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, δήλωσε ότι δεν «προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα», ενώ η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.
Ο Γκάρι Γουίλσον, στέλεχος της easyJet holidays, δήλωσε: «Το site μας πλημμύρισε κόσμο το Σαββατοκύριακο με κίνηση 50% πάνω από την περασμένη εβδομάδα και πρώτες στις αναζητήσεις είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, Τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Τουρκία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Οι διαρρήκτες τους παράτησαν στον κήπο του μουσείου στην προσπάθειά τους να διαφύγουν
Η πορεία στη Βρετανία και οι αλλαγές που τον οδηγούν εκτός
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έπεσε ένας από τους δράστες καθώς έφευγαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι γίνεται με τις δύο επόμενες κρατιδιακές εκλογές
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.