- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Rolling Stones σε Τραμπ: Μην χρησιμοποιείς τα τραγούδια μας
Το «Yοu Can't Always Get What You Want» έπαιξε στη συγκέντρωση στην Οκλαχόμα
Οι Rolling Stones προειδοποιούν τον Τραμπ ότι θα κινηθούν νομικά αν χρησιμοποιήσει ξανά κάποιο τραγούδι τους στις συγκεκντρώσεις.
Οι Rolling Stones προειδοποιεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα υπάρξουν νομικές συνέπειες εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Αφορμή στάθηκε η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Τάλσα της Οκλαχόμα, όπου το επιτελείο του χρησιμοποίησε το τραγούδι των Rolling Stones «Yοu Can't Always Get What You Want».
Σύμφωνα με δήλωση του συγκροτήματος που επικαλείται το BBC, η νομική ομάδα των Stones ήδη συνεργάζεται με τη BΜI (Broadcast Music, Inc - οργανισμός διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων), προκειμένου να σταματήσει η μη εξουσιοδοτημένη χρήση της μουσικής τoυς.
Το τραγούδι «Yοu Can't Always Get What You Want» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Τραμπ και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας το 2016, προκαλώντας και τότε την αντίδραση των Stones.
Στην ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρεται ότι λαμβάνονται περαιτέρω μέτρα για να απαγορευθεί στον κ. Τραμπ να χρησιμοποιεί στο μέλλον υλικό των Stones καθώς προηγούμενες σχετικές οδηγίες αγνοήθηκαν.
Η BMI φέρεται να έχει ήδη προειδοποιήσει το επιτελείο του Τραμπ ότι πιθανή χρήση τραγουδιών των Stones θα επιφέρει νομικές συνέπειες.
Είχε προηγηθεί στις 21 Ιουνίου σχετική απαγόρευση και από την οικογένεια του Τομ Πέτι (που έφυγε από τη ζωή το 2017) προς τον Τραμπ να πάψει να χρησιμοποιεί τραγούδια του. Και πάλι στη συγκέντρωση της Τάλσα το επιτελείο Τραμπ είχε χρησιμοποιήσει το «I Won't Back Down» του Πέτι.
— Tom Petty (@tompetty) June 21, 2020
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.