- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, μεταξύ των χωρών για τις οποίες οι Βρετανοί έχουν πράσινο φως για διακοπές, είναι και η Ελλάδα
Οι γενικευμένοι περιορισμοί για τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό θα αρχίσουν να «χαλαρώνουν» στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται δηλώσεις Βρετανών υπουργών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται πως θα επιτραπεί σε παραθεριστές να ταξιδέψουν σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι οι χώρες αυτές θα είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Φινλανδία, το Βέλγιο, η Τουρκία, η Γερμανία και η Νορβηγία. Σε αυτές δεν θα περιλαμβάνονται η Πορτογαλία και η Σουηδία.
Η πλήρης λίστα των «αεροδιαδρόμων» με το Ηνωμένο Βασίλειο θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χώρα μας δεν θα ανοίξει τα σύνορα με τη Μεγάλη Βρετανία την 1η Ιουλίου. Μιλώντας στο BBC, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης άφησε να εννοηθεί ότι θα χρειαστούν έως και 3 εβδομάδες προτού η Ελλάδα δημιουργήσει μια «αερογέφυρα» με τη Βρετανία, καθώς είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους ειδικούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην καριέρα του συνόδευσε με το σαξόφωνό του θρύλους της μουσικής
Ποια θαλάσσια περιοχή δεσμεύει
Η νέα εξαγγελία του νέου πρωθυπουργού στη Βρετανία
Σε βάθος 600 μέτρων ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο
Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τη διαμάχη
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.