- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θάνατος Τζορτζ Φλόιντ: Η Τζιάνα τώρα δεν έχει πατέρα
Λύγισε η μητέρα της κόρης του νεκρού μαύρου Αμερικανού
Ενώπιον των δημοσιογράφων η μητέρα της κόρης του Τζορτζ Φλόιντ μιλά για την Τζιάνα που δεν «έχει πια πατέρα».
Η Ρόξι Ουάσιγκτον, μητέρα της κόρης του Τζορτζ Φλόιντ, μίλησε στους δημοσιογράφους για τον βίαιο θάνατο του 46χρονου πατέρα δύο παιδιών από αστυνομικούς στη Μινεάπολη της Μινεσότας.
Η Ουάσιγκτον, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Χιούστον είπε πως κάποιοι θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους, αλλά η κόρη της δεν θα δει ξανά τον πατέρα της. Έχοντας την κόρη στο πλευρό της, την μόλις 6 ετών Τζιάνα, η Ουάσινγκτον είπε: «Δεν έχω πολλά να πω γιατί δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, αλλά θέλω όλοι να ξέρετε πως στο τέλος της ημέρας οι αστυνομικοί θα πάνε πίσω στα σπίτια τους και της οικογένειές τους. Η Τζιάνα τώρα δεν έχει πατέρα. Δεν θα την δει να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα την συνοδέψει στην εκκλησία νύφη. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της, αυτός δεν θα είναι πια εκεί».
«Είμαι εδώ για το παιδί μου και για τον Τζορτζ, γιατί θέλω δικαιοσύνη γι’ αυτόν. Θέλω δικαιοσύνη γιατί ήταν καλός άνθρωπος. Ασχέτως με το τι νομίζει ο καθένας, ήταν καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.
Στο πλευρό της Ρόξι Ουάσινγκτον ήταν ο πρώην αστέρας του NBA, Στίβεν Τζάκσον, ο οποίος ήταν και προσωπικός φίλος του θύματος, λέγοντας πως ο βασικός λόγος που έφυγε από το Χιούστον, ήταν για να προσφέρει στο παιδί του περισσότερα.
«Μετακόμισε στη Μινεάπολη για να προσφέρει στην οικογένειά του, για να γίνει καλύτερος πατέρας. Όταν μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι θα φύγει, μου είπε ότι αυτός ήταν ο λόγος που το έκανε. Πήγε να γίνει οδηγός φορτηγών. Είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Και είμαι έτοιμος να σταθώ στον αδερφό μου. Να παλέψω γι’ αυτόν», είπε ο Τζάκσον.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Ωστόσο ο βασικός κατηγορούμενος πέθανε πριν από λίγους μήνες
Aφού ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε υποτιμητικά σχόλια
«Ζήτησα να μπορέσει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη δομή»
Το σχέδιο αποκάλυψε στο Νταβός ο Στιβ Γουίτκοφ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.