- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με πτήσεις και προς την Ελλάδα επιστρέφει στις 15 Ιουνίου στους αιθέρες η Brussels Airlines.
Με περιορισμένο στο 30% το ευρωπαϊκό και στο 40% το υπόλοιπο πτητικό της πρόγραμμα επιστρέφει από τις 15 Ιουνίου στους αιθέρες έπειτα από παύση 12 εβδομάδων η Brussels Airlines, με πτήσεις και προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρία θα φθάσει σταδιακά να εξυπηρετεί 59 προορισμούς σε 33 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και των ΗΠΑ. Όπως επισημαίνει η Brussels Airlines, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει κατ΄αρχάς κυρίως την ζήτηση για προορισμούς διακοπών, με βάση τους νέους κανόνες, αλλά και τα ισχύοντα σε κάθε χώρα. Στόχος είναι μέχρι τον Αύγουστο η εταιρία να πραγματοποιεί 240 πτήσεις την εβδομάδα.
«Στην Ευρώπη, θα εξυπηρετούνται 45 προορισμοί σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Δανία», αλλά και κάποιοι επαγγελματικοί προορισμοί με μεγάλη ζήτηση, όπως το Βερολίνο, η Γενεύη και το Λονδίνο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ενόψει της επανέναρξης της δραστηριότητάς της, η Brussels Airlines, θυγατρική του Ομίλου Lufthansa, εφαρμόζει ειδικά μέτρα απολύμανσης των αεροσκαφών της, ενώ υποχρεωτική θα είναι και η χρήση μάσκας από πλήρωμα και επιβάτες. Στόχος της εταιρίας είναι η αποκατάσταση του 50% του συνολικού πτητικού της προγράμματος έως το τέλος του έτους, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Ντίτερ Φρανκς.
Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Brussels Airlines θα είναι ενημερωμένο για το νέο πρόγραμμα πτήσεων από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ η εταιρία υπενθυμίζει ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι ελαστικοί όροι αλλαγής κρατήσεων χωρίς χρέωση για ταξίδια έως το τέλος του 2021.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.