- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερμανία-διακοπές: Αύξηση κρατήσεων σε Ελλάδα, Βαλεαρίδες, Πορτογαλία
Όπως καταγράφουν γερμανικές τουριστικές εταιρείες
Η TUI αναφέρει σημαντική αύξηση των κρατήσεων για ταξίδια από Γερμανία προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα και την Πορτογαλία
Σημαντική αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα, τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Πορτογαλία καταγράφουν γερμανικές τουριστικές εταιρείες, οι οποίες συντονίζονται με τους τουριστικούς προορισμούς προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους ασφαλείς διακοπές.
Όπως αναφέρεται σε τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), η TUI αναφέρει σημαντική αύξηση των κρατήσεων για ταξίδια προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα και την Πορτογαλία, ενώ η DER Touristik βλέπει αυτή τη στιγμή αυξανόμενη ζήτηση σε χαμηλό επίπεδο ειδικά για την Μαγιόρκα και τις Βαλεαρίδες Νήσους στο σύνολό τους, τα Κανάρια, τις Μαλδίβες, την Ελλάδα, την Τουρκία, το Μεξικό και την Καραϊβική. Η Alltours αναφέρει κρατήσεις ειδικά για την Μαγιόρκα, ενώ ακολουθούν η Αττάλεια, η Κρήτη και τα Κανάρια Νησιά.
«Όταν τουριστικοί προορισμοί, όπως η Ελλάδα ή η Κροατία, στέλνουν το μήνυμα ότι θέλουν να ανοίξουν για τουρίστες, αυξάνεται αμέσως η ζήτηση. Αυτό συμβαίνει πολύ, ανάλογα με τις ειδήσεις», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FTI Ραλφ Σίλερ.
Εκπρόσωπος της TUI δηλώνει ταυτόχρονα στην Handelsblatt ότι τις προηγούμενες εβδομάδες η εταιρία συντονίστηκε με τις κυβερνήσεις των χωρών καλοκαιρινών διακοπών «και χαιρετίζει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε καλοκαιρινές διακοπές». Οι διοργανωτές έχουν καταρτίσει κατάλογο μέτρων προστασίας για τα ταξίδια εν μέσω εποχής κορωνοϊού, αναφέρει και διευκρινίζει ότι, «σε στενή συνεργασία με τις χώρες καλοκαιρινών διακοπών, θα προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας ασφαλείς διακοπές». Το ενδιαφέρον των Γερμανών να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στη Μεσόγειο είναι υπαρκτό, τονίζει «και θα λάβει τώρα νέα ώθηση».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.