- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ δώρισε 100.000 δολάρια στη UNICEF
«Όπως και η κλιματική κρίση, η πανδημία του κορωνοϊού είναι μια κρίση για τα δικαιώματα των παιδιών»
Την απόφαση να δωρίσει εκατό χιλιάδες δολάρια στη UNICEF γνωστοποίησε η γνωστή ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ.
Δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων πραγματοποίησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ στη UNICEF για την ενίσχυση των παιδιών που πλήττονται από τον κορωνοϊό.
Η γνωστή ακτιβίστρια κέρδισε βραβείο από έναν οργανισμό της Δανίας και όπως ανακοίνωσε, θα διαθέσει όλο της το έπαθλο για τα παιδιά που την περίοδο της πανδημίας αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις βασικές ανάγκες τους.
«Όπως και η κλιματική κρίση, η πανδημία του κορωνοϊού είναι μια κρίση για τα δικαιώματα των παιδιών. Θα επηρεάσει όλα τα παιδιά, τώρα αλλά και μακροπρόθεσμα, αλλά οι ευάλωτες ομάδες θα επηρεαστούν περισσότερο.
»Ζητώ από όλους να εντείνουν και να συμμετάσχουν στη στήριξη του ζωτικού έργου της UNICEF για τη διάσωση των ζωών των παιδιών, την προστασία της υγείας και τη συνέχιση της εκπαίδευσης».
Η UNICEF, από την πλευρά της είπε ότι τα χρήματα αυτά θα της δώσουν ώθηση καθώς παλεύει να υποστηρίξει τα παιδιά που πλήττονται από τον κορωνοϊό, ιδίως στους τομείς της «έλλειψης τροφίμων, της υγειονομικής περίθαλψης, της βίας και της απώλειας εκπαίδευσης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Εμανουέλ Μακρόν χαιρέτισε μια «μεγάλη κυρία της καρδιάς»
Μια διαφωνία για την Τεχνητή Νοημοσύνη στις οικογενειακές διακοπές, ήταν μοιραία
Νέα ένταση με ιρανικούς βαλλιστικούς πάνω από τον Περσικό σε αντίποινα στις ΗΠΑ
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του θρυλικού παλαιστή - Oι ισχυρισμοί περί ιατρικής αμέλειας
Η διαδικασία «θερμικής διαφυγής» στις μπαταρίες λιθίου μπορεί να προκαλέσει ακραίες θερμοκρασίες
Στο μικροσκόπιο των αρχών παλαιότερες καταγγελίες εις βάρος του υπόπτου, που φέρεται να σχετίζονται με υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων
Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 16 μήνες
Ο στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε τι συμβαίνει μακριά από τις κάμερες και γιατί «κανείς δεν το μαθαίνει»
Σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα
Εξαπέλυσε πυραύλους και drones, στο στόχαστρο και δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ
Η περίπτωση του 17χρονου που συνελήφθη στην Ολλανδία
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.