- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε πως η μήκους 260 μέτρων γέφυρα στο βόρειο άκρο της Τοσκάνης, κατέρρευσε.
Γέφυρα σε έναν συνήθως πολυσύχναστο δρόμο στη βόρεια Ιταλία κατέρρευσε σήμερα, όμως μόνο δύο οδηγοί ενεπλάκησαν στο ατύχημα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς τα μέτρα περιορισμού λόγω του κορωνοϊού έχουν σχεδόν σταματήσει την κυκλοφορία.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε πως η μήκους 260 μέτρων γέφυρα κοντά στην πόλη Άουλα, περίπου στο μέσο της απόστασης ανάμεσα στη Γένοβα και τη Φλωρεντία, στο βόρειο άκρο της Τοσκάνης, κατέρρευσε στις 10.25 τοπική ώρα (11:25 ώρα Ελλάδας).
Τα μέτρα περιορισμού που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν μειώσει δραστικά την κυκλοφορία σε όλη τη χώρα, περιλαμβανομένου και του αυτοκινητοδρόμου αυτού, γνωστού ως SS330.
Μια ομάδα της πυροσβεστικής εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Δύο οδηγοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, πρόσθεσε.
Τη διαχείριση της γέφυρας είχαν προηγουμένως οι επαρχιακές αρχές προτού τεθεί υπό τη διαχείριση της ANAS, μιας εταιρίας που ελέγχεται από τον κρατικής ιδιοκτησίας όμιλο σιδηροδρόμων Ferrovie dello Stato.
Η υπουργός Μεταφορών Πάολα ντε Μικέλι δήλωσε ότι ζήτησε από την ANAS λεπτομερή έκθεση.
Σαράντα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 2018 από την κατάρρευση μιας γέφυρας στην Γένοβα την οποία διαχειριζόταν ο όμιλος υποδομών Atlantia.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Καταστηματάρχες και κάτοικοι επικαλούνται φόβους για την ασφάλειά τους
To κόμμα δεν απαντά σε ερωτήματα για τη γνησιότητα τους
Συναγερμός μετά τον θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε ανταλλαγή πυρών στη Χεβρώνα
Το κόμμα του προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης παραμένει ανοιχτός
Τι επιβεβαιώνουν οι Φιλιππίνες
Φόβοι για έκτροπα και λεηλασίες το Σάββατο - Αναβλήθηκε το ταξίδι Μακρόν στην Αφρική
Η 23χρονη αποδίδει τους θανάτους των παιδιών σε εμβολιασμό
Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει ενδεχόμενο φυλετικού ή θρησκευτικού κινήτρου
Η Δούκισσα του Σάσεξ τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που αφορούν υλικό παιδικής κακοποίησης
Στο πλαίσιο της συμφωνίας Τραμπ με Πούτιν
Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι
Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από επίθεση κοντά στη Χεβρώνα
Από τον Ιούνιο του 2028 θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση
Οι ισχυρισμοί του Ρώσου προέδρου και το διπλωματικό αδιέξοδο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.