- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ανήσυχη και ταραγμένη η έγκυος σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον
Κατέρρευσε η Κάρι Σίμοντς όταν έμαθε ότι ο Πρωθυπουργός διακομίζεται στο Σεν Τόμας
Κατέρρευσε η έγκυος Κάρι Σίμοντς όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της Μπόρις Τζόνσον μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
Αναστατωμένη με όλες τις εξελίξεις και την τροπή που έχει πάρει η υγεία του Μπόρις Τζόνσον είναι η έγκυος σύντροφος του Πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail. Ο σύντροφός της παραμένει για δεύτερο 24ωρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεν Τόμας του Λονδίνου μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής καθώς κάποια από τα συμπτώματά του παρέμεναν επίμονα και ανησυχητικά. Η Κάρι Σίμοντς είναι έγκυος και δεν επιτρέπεται να έχει επαφή με τον σύντροφό της, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο Covid-19 στις 26 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την Daily Mail η 32χρονη Κάρι Σίμοντς βρίσκεται στην απομόνωση του αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο μαζί με τον σκύλο-διασώστη Ντίλιν. Φέρεται να κατέρρευσε και να ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε για τη διακομιδή του συντρόφου της στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’, φέρεται να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με την κυρία Σίμοντς για να της εκφράσει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση του συντρόφου της και επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.
Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την Κάρι ως τον κοντινότερο συγγενή του τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα.
Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται και τα τέσσερα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον, η 26χρονη Λάρα Λέτις, ο 24χρονος Μάιλο Άρθουρ, η 24χρονη Κάσια Πίτσις και ο 22χρονος Θίοντορ Απόλο τα οποία απέκτησε με την δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα. Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με την σύμβουλο τέχνης Έλεν Μάκινταϊρ την 11χρονη Στέφανι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.