- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Μετά τον κορωνοϊό θα είμαστε πιο εξαρτημένοι από το διαδίκτυο
Εκτιμά Ρώσος σύμβουλος του προέδρου
Ο Αντρέι Κρουτσκίχ επισημαίνει τον κίνδυνο η ανθρωπότητα να είναι ακόμα πιο εξαρτημένη από το διαδίκτυο όταν τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού.
Η ανθρωπότητα θα βγει από την πανδημία του κορωνοϊού πιο εξαρτημένη από τις ψηφιακές τεχνολογίες και το διαδίκτυο, δήλωσε σήμερα, 7 Απριλίου, ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου και αρμόδιος σε ζητήματα διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων Αντρέι Κρουτσκίχ.
«Όλες οι χώρες και η ανθρωπότητα θα βγουν από την πανδημία του κορωνοϊού πολύ πιο εξαρτημένες από τις ψηφιακές τεχνολογίες και αντίστοιχα από το ίντερνετ. Αυτό μάλιστα που επίκειται ως καθήκον μας, είναι να κάνουμε το ίντερνετ πιο αποτελεσματικό και λιγότερο τρωτό», δήλωσε ο Κρουτσκίχ κατά την διάρκεια on-line συζήτησης με θέμα «Η πληροφοριακή ασφάλεια και η διαδικασία ψηφιοποίησης, μεταξύ ανάπτυξης και ενδοιασμών» που πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα της λέσχης Valdai.
Ο Κρουτσκίχ υπογράμμισε ότι το ίντερνετ δεν πρέπει να είναι ένα «ιδιωτικό παιγνίδι», ούτε ιδιοκτησία κάποιας χώρας ή ομάδας χωρών, αλλά πρέπει πραγματικά να ανήκει στην παγκόσμια κοινότητα. «Το ίντερνετ πρέπει να είναι πραγματικά διεθνοποιημένο και αντίστοιχα να βρίσκεται υπό διεθνή έλεγχο με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος και να οργανωθεί όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται για να αντιμετωπισθούν παγκόσμιες απειλές στο μέλλον» πρόσθεσε ο Κρουτσκίχ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς οι αγρότες είναι δυσαρεστημένοι με την ακρίβεια
Οι αρχικές πληροφορίες και η διάψευση των Αρχών
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το μνημόνιο του 2019 για τις θαλάσσιες ζώνες
Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός της επιτέθηκε στα γραφεία του Capital Radio
Το κόμμα διαβεβαιώνει ότι οι διαρροές αυτές δεν αφορούν αξιωματούχους σε ομοσπονδιακό επίπεδο
Οι ψηφοφόροι της Gen Ζ αναζητούν αίσθημα ασφάλειας, μετατοπίζοντας τον εκλογικό χάρτη της χώρας
Έρευνα για τις ευθύνες των αρχών μετά τις καταστροφές και τη βία
Η άνοδος των τιμών στα καύσιμα και ο πόλεμος ενισχύουν το προβάδισμα των Δημοκρατικών
Πολίτες συνεχίζουν καθημερινά τις διαμαρτυρίες τους
Το 2016 υπήρξε ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ
Τι ζητούν οι διαδηλωτές και η φαντασμαγορία της βίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Ήταν στοχευμένη επίθεση» λένε οι αρχές
Η 20ή Οκτωβρίου υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν τα αξιόπιστα στατιστικά δεδομένα στην παγκόσμια πρόοδο
Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο και ποια τα μέτρα που λαμβάνονται
Τέλος εποχής μετά από 43 χρόνια
«Αν με άκουγε, θα είχε υπάρξει συμφωνία με τη Ρωσία εδώ και πολύ καιρό», τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα μέτρα επιβάλλονται μετά τα επεισόδια και τις λεηλασίες που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων
«Εσύ είσαι ο άνθρωπος που θέλω στο πλευρό μου, Μπίμπι», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νέο πλήγμα στο Vision 2030, το φιλόδοξο πρόγραμμα οικονομικού μετασχηματισμού του βασιλείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.