- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ρεκόρ αγοράς ακινήτου από τον Τζεφ Μέζος - 157 εκατ. ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς
Είναι δισεκατομμυριούχος και το δείχνει
Ο Τζεφ Μπέζος αγόρασε ένα ακίνητο στο Μπέβερλι Χιλς στην τιμή-ρεκόρ των 157 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με δημοσίευμα στον Guardian.
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος αγόρασε ένα ακίνητο στην περιοχή του Λος Άντζελες έναντι 165 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 157 εκατ. ευρώ), τιμή ρεκόρ για ακίνητο της περιοχής, έγραψε χθες η Wall Street Journal.
Ο Μπέζος αγόρασε το Warner Estate από τον μεγιστάνα των μίντια Ντέιβιντ Γκέφεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η εφημερίδα γράφει ότι η τιμή αγοράς του ακινήτου ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Λάχλαν Μέρντοκ, ο οποίος είχε αγοράσει έναντι περίπου 150 εκατομμυρίων δολαρίων μια έκταση στο Μπελ Ερ, που είχε χρησιμοποιηθεί στην τηλεοπτική επιτυχία της περιόδου του ΄60, "The Beverly Hillbillies".
Το Warner Estate εκτείνεται σε 36.000 τμ και βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς. Περιλαμβάνει ένα οίκημα γεωργιανής αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα που διαθέτει ξενώνες, ένα γήπεδο του τένις και ένα γήπεδο του γκολφ.
Κτίστηκε την περίοδο του ΄30 από τον εκλιπόντα Τζακ Γουόρνερ, τον πρώην πρόεδρο της Warner Brothers, γράφει η εφημερίδα.
Ο Μπέζος, η περιουσία του οποίου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 110 δισ. δολάρια, ίδρυσε την κολοσσιαία ιντερνετική εταιρεία Amazon και θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Η Amazon.com αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Amazon.
Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εφημερίδας The Washington Post.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Η γυναίκα που ξεπέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΑμεΑ
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα λόγω των κινητοποιήσεων
Πόσο θα ακριβύνουν το 2027
Kαθώς οι αγρότες είναι δυσαρεστημένοι με την ακρίβεια
Οι αρχικές πληροφορίες και η διάψευση των Αρχών
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το μνημόνιο του 2019 για τις θαλάσσιες ζώνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.