Αλαλούμ στη Σουηδία: Εικόνες πορνό αντί δρομολογίων σε σταθμό τρένων
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες
Σήκωσαν το βλέμμα για να δουν τα δρομολόγια και αντίκρισαν πορνό στην οθόνη: Απίστευτες καταστάσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σουηδίας.
Διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό σε πόλη της Σουηδίας πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τη διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών δημοσίων συγκοινωνιών.
Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης το απόγευμα της Πέμπτης στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.
«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.
Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT.
Σουηδικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό, όμως ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.