- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Δωρέαν καφές για Μέγκαν και Χάρι, εφ΄όρου ζωής, αν πάνε Καναδά
Προσφορά αλυσίδας εστίασης για το πριγκιπικό ζεύγος
«Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons.
«Δωρεάν καφές εφ’ όρου ζωής» για τον Χάρι και τη Μέγκαν, εάν μετακομίσουν στον Καναδά; Η προσφορά που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας γνωστή αλυσίδα εστίασης του Καναδά προκάλεσε αντιδράσεις.
Η αλυσίδα Tim Hortons ανήρτησε χθες το βράδυ στο Twitter ένα μήνυμα, που σύντομα έγινε viral.
«Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη μοναρχία και ότι θέλουν να εγκατασταθούν για κάποιους μήνες του χρόνου στη Βόρεια Αμερική, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποια χώρα.
Λίγο μετά την προσφορά της αλυσίδας καφέ, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρεία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενούς της.
«Αυτοί έχουν τα μέσα να αγοράσουν την εταιρεία. Οι υπάλληλοί σας δεν έχουν τα μέσα να βρουν σπίτι. Βλέπετε το πρόβλημα σε αυτό το tweet;» διερωτήθηκε ένας χρήστης.
«Η εταιρεία που κόβει τα ρεπό των εργαζομένων της, στους οποίους δίνει τον κατώτατο μισθό… και που (την ίδια στιγμή) προσφέρει δωρεάν καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας» έγραψε ένας κωμικός από το Κεμπέκ.
Άλλοι χρήστες υπενθύμισαν ότι ένα υποκατάστημα της Tim Hortons στο Γουίνιπεγκ στον Καναδά, αρνήθηκε να δώσει στους υπαλλήλους του αύξηση στον μισθό τους ύψους 10 σεντς την ώρα, την οποία ζητούσαν.
«Η Tim Hortons έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεά καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως μια αύξηση ύψους 10 σεντς για τους υπαλλήλους της, είναι πολύ μεγάλη;» έθεσε το ερώτημα ένας εκ των εργαζομένων της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός μετά τον θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε ανταλλαγή πυρών στη Χεβρώνα
Το κόμμα του προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης παραμένει ανοιχτός
Τι επιβεβαιώνουν οι Φιλιππίνες
Φόβοι για έκτροπα και λεηλασίες το Σάββατο - Αναβλήθηκε το ταξίδι Μακρόν στην Αφρική
Η 23χρονη αποδίδει τους θανάτους των παιδιών σε εμβολιασμό
Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει ενδεχόμενο φυλετικού ή θρησκευτικού κινήτρου
Η Δούκισσα του Σάσεξ τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που αφορούν υλικό παιδικής κακοποίησης
Στο πλαίσιο της συμφωνίας Τραμπ με Πούτιν
Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι
Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από επίθεση κοντά στη Χεβρώνα
Από τον Ιούνιο του 2028 θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση
Οι ισχυρισμοί του Ρώσου προέδρου και το διπλωματικό αδιέξοδο
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.