Τουρκικό ΥΠΕΞ για πενταμερή: Εξωπραγματικά επιχειρήματα
«Νόμιμα» τα μνημόνια που «υπογράψαμε» με τη Λιβύη
Τουρκία: Εξωπραγματικά τα επιχειρήματα του ανακοινωθέντος της τετραμερούς του Καϊρου, σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ.
Καθόλα εξωπραγματικά χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ τα επιχειρήματα που καταγράφονται στο ανακοινωθέν της χθεσινής συνάντησης του Καΐρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση στο Κάιρο στις 8 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των ΥΠΕΞ της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Κύπρου, της Αιγύπτου και της Ιταλίας βασίζεται σε καθόλα εξωπραγματικά επιχειρήματα.
«Τα μνημόνια συμφωνίας που υπογράψαμε με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τη διεθνή κοινότητα, είναι σύμφωνα με το δίκαιο και νόμιμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ. Προστίθεται ότι «αυτά τα μνημόνια συμφωνίας έχουν χαρακτήρα απάντησης στις πλευρές που προσπαθούν να αγνοήσουν την χώρα μας και τους Τουρκοκυπρίους στην ανατολική Μεσόγειο. Μάλιστα, το ανακοινωθέν της 8ης Ιανουαρίου αποκάλυψε για μία ακόμα φορά πόσο δίκαια και ορθά είναι τα βήματα που πραγματοποίησε η χώρα μας στην ανατολική Μεσόγειο».
Το τουρκικό ΥΠΕΞ υποστηρίζει ότι «η Τουρκία, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο, έχει το δικαίωμα λόγου στα σχετικά σχέδια της περιοχής. Με αυτή την αφορμή θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε ότι ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργασθούμε με όλες τις χώρες, πλην της 'ελληνοκυπριακής διοίκησης νοτίου Κύπρου', προκειμένου να μετατραπεί η ανατολική Μεσόγειος σε πεδίο συνεργασίας και όχι συγκρούσεων», αναφέρει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έκθεση καταγράφει επίσης ότι το Πεκίνο υπερτερεί αριθμητικά σχεδόν σε όλα τα είδη πυραύλων μικρού, μεσαίου και ενδιάμεσου βεληνεκούς
Η εταιρεία δεν διευκρίνισε με ποιον τρόπο το όχημα αναγνώρισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
Oι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες δεν πλήρωναν τα πρόστιμα
Ακολουθεί το παράδειγμα της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Ιρλανδίας και της Σλοβενίας
Aναπόσπαστο κομμάτι της αιγυπτιακής κουζίνας από τον 19ο αιώνα.
Ποιο είναι το επίθετο που χρησιμοποιούν
Μόνο μία κάμερα λειτουργούσε στο σημείο - Αποκαλύπτονται σοβαρές ελλείψεις
Η δόνηση έρχεται λίγα 24ωρα μετά από τα 7,6 Ρίχτερ που συγκλόνισαν τη χώρα
Ο ίδιος έχει υποστηρίζει ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα
Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι
Τι συμβαίνει με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του, Ούσα;
Το βραβείο παρέλαβε η κόρη της
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του του CEO της UnitedHealthcare Μπράιαν Τόμσον
Η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που την πρώτη θέση δεν καταλαμβάνει Ευρωπαίος ηγέτης
Η σημασία της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Δυο φορές ισόβια και 50 χρόνια στον 26χρονο δολοφόνο
Η πρόταση για εκείνα που θα μπορούσαν να ζητούνται από όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τη χώρα
«Η αναγνώριση αυτή τιμά την ταυτότητά μας» δηλώνει η Τζόρτζια Μελόνι
Η συγκλονιστική περιγραφή της Σάρον για τις τελευταίες στιγμές του θρυλικού Όζι Όσμπορν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.