- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ινδία: Νεκρή θύμα βιασμού που της έβαλε φωτιά συμμορία
Στον φόνο συμμετείχε και ο βιαστής της
Νεαρή, θύμα βιασμού, στην Ινδία, υπέκυψε μετά την πυρπόλησή της από συμμορία μέλος της οποίας είναι ο φερόμενος ως βιαστής της.
Μια νεαρή, θύμα βιασμού, πέθανε σε νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί στο Νέο Δελχί, δύο ημέρες αφότου της έβαλε φωτιά συμμορία, μέλος της οποίας ήταν ο βιαστής της, που συμμετείχε στον φόνο, μετέδωσε το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI, το οποίο συνεργάζεται με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Η γυναίκα πήγαινε να επιβιβαστεί σε τρένο στην περιοχή Ουνάο του βόρειου ομόσπονδου κρατιδίου Ούταρ Πραντές, για να παραστεί σε ακροαματική διαδικασία για την υπόθεσή της, όταν ομάδα ανδρών την περιέλουσε με κηροζίνη και της έβαλε φωτιά την Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η 23χρονη πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο, μετέδωσε το ANI.
Η νέα κατήγγειλε στην αστυνομία στην Ουνάο τον Μάρτιο ότι βιάστηκε υπό την απειλή όπλου τη 12η Δεκεμβρίου 2018, σύμφωνα με την έγγραφη κατάθεσή της.
Ο φερόμενος ως βιαστής της, ο οποίος είχε προφυλακιστεί μετά την καταγγελία της, αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα μετά την καταβολή εγγύησης, ανέφερε στέλεχος της αστυνομίας στη Λάκναου.
Το Ούταρ Πραντές, το πολυπληθέστερο κρατίδιο της Ινδίας, έχει αποκτήσει πολύ άσχημη φήμη εξαιτίας του κάκιστου ιστορικού των αρχών σε ό,τι αφορά τα εγκλήματα σε βάρος των γυναικών. Πάνω από 4.200 βιασμοί έχουν καταγγελθεί στο κρατίδιο από το 2017. Ο αριθμός είναι ο υψηλότερος στην Ινδία.
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν χθες Παρασκευή τέσσερις υπόπτους για τον βιασμό και την δολοφονία 27χρονης κτηνιάτρου κοντά στην πόλη Χαϊντεραμπάντ, γεγονός για το οποίο εξέφρασαν ικανοποίηση μέλη της οικογένειάς της και πολλοί Ινδοί που έχουν εξοργιστεί για τα αλλεπάλληλα κρούσματα της βίας σε βάρος των γυναικών, που έχει γίνει μάστιγα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ισχυρισμοί του Ρώσου προέδρου και το διπλωματικό αδιέξοδο
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.