- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η Χίλαρι Κλίντον έβαλε τέλος στις φήμες για λεσβιακή σχέση και δηλώνει ότι πριν τον Μπιλ ήταν με έναν «τόσο όμορφο άνδρα σαν έλληνα θεό».
«Η Χίλαρι Κλίντον κρύβει συνεργάτιδα της εξαιτίας των φημών για σχέση», έγραφε το National Enquirer το 2013. «Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να γίνει η πρώτη λεσβία πρόεδρός μας», δήλωσε παραγωγός ραδιοφώνου την ίδια χρονιά. «Είναι η Χίλαρι Κλίντον λεσβία», αναρωτήθηκε το δίκτυο Jewish Business News το 2016.
Από συντηρητικά μπλογκ, φιλελεύθερα δίκτυα μέχρι σκανδαλοθηρικές φυλλάδες οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ κυκλοφορούσαν τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Stern την Τετάρτη η ίδια η Χίλαρι έβαλε τέλος στις φήμες δηλώνοντας ότι δεν είναι και ούτε υπήρξε ομοφυλόφιλη σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό. Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τις φήμες «μύθο» και είπε: «Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει, βασικά μου αρέσουν οι άνδρες» και διευκρίνισε ότι πριν από τον Μπιλ Κλίντον είχε σχέση με έναν τόσο όμορφο άνδρα που έμοιαζε με «έλληνα θεό».
Ο δημοσιογράφος για να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα ζήτησε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να υψώσει το δεξί της χέρι και να ορκιστεί ότι δεν είχε ποτέ κάποια λεσβιακή σχέση. Η Χίλαρι γελώντας είπε: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ» και πρόσθεσε, «δεν μπήκα στον πειρασμό, ευχαριστώ πολύ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.