- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Χίλαρι Κλίντον έβαλε τέλος στις φήμες για λεσβιακή σχέση και δηλώνει ότι πριν τον Μπιλ ήταν με έναν «τόσο όμορφο άνδρα σαν έλληνα θεό».
«Η Χίλαρι Κλίντον κρύβει συνεργάτιδα της εξαιτίας των φημών για σχέση», έγραφε το National Enquirer το 2013. «Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να γίνει η πρώτη λεσβία πρόεδρός μας», δήλωσε παραγωγός ραδιοφώνου την ίδια χρονιά. «Είναι η Χίλαρι Κλίντον λεσβία», αναρωτήθηκε το δίκτυο Jewish Business News το 2016.
Από συντηρητικά μπλογκ, φιλελεύθερα δίκτυα μέχρι σκανδαλοθηρικές φυλλάδες οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ κυκλοφορούσαν τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Stern την Τετάρτη η ίδια η Χίλαρι έβαλε τέλος στις φήμες δηλώνοντας ότι δεν είναι και ούτε υπήρξε ομοφυλόφιλη σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό. Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τις φήμες «μύθο» και είπε: «Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει, βασικά μου αρέσουν οι άνδρες» και διευκρίνισε ότι πριν από τον Μπιλ Κλίντον είχε σχέση με έναν τόσο όμορφο άνδρα που έμοιαζε με «έλληνα θεό».
Ο δημοσιογράφος για να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα ζήτησε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να υψώσει το δεξί της χέρι και να ορκιστεί ότι δεν είχε ποτέ κάποια λεσβιακή σχέση. Η Χίλαρι γελώντας είπε: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ» και πρόσθεσε, «δεν μπήκα στον πειρασμό, ευχαριστώ πολύ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.