Κοσμος

Δύο σταρ της K-pop ένοχοι για ομαδικό βιασμό

Οι Jung Joon-young και Choi Jong-hoon βίαζαν μεθυσμένες και χωρίς τις αισθήσεις τους γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεμάτος τύψεις ο Jung Joon-young
Γεμάτος τύψεις ο Jung Joon-young / © EPA/KIM CHUL-SOO

Δικαστήριο της Νοτίου Κορέας καταδίκασε σε έξι και πέντε χρόνια φυλακή τους σταρ της K-pop (κορεατική σκηνή ποπ) Jung Joon-young και Choi Jong-hoon για ομαδικούς βιασμούς γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο σταρ καταδικάστηκε και για την παράνομη κινηματογράφηση των βιασμών. Οι δύο άνδρες υποχρεούνται επίσης να παρακολουθήσουν 80 ώρες σεμιναρίων για την αντιμετώπιση βίαιης σεξουαλικής συμπεριφοράς και τους απαγορεύτηκε δια βίου να εργαστούν στο μέλλον με παιδιά.

Η υπόθεση είναι ένα από τα πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν αμαυρώσει τη φήμη της κορεατικής μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια.

screenshot-2019-11-29-13.31.jpg
Choi Jong-hoon

Ο δικαστής Kang Seong-soo είπε ότι ο 30χρονος Jung βίασε γυναίκες που ήταν «μεθυσμένες και ανίκανες να του φέρουν αντίσταση. Τις βιντεοσκοπούσε γυμνές την ώρα της σεξουαλικής πράξης και μετά τις μοίραζε σε γκρουπ. «Είναι αδιανόητος ο πόνος που θα ένιωθαν τα θύματα μετά», είπε ο δικαστής.

Στην απολογία του ο Νοτιοκορεάτης σταρ ζήτησε συγνώμη και δήλωσε μετανιωμένος και γεμάτος τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ