- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η παραπομπή Τραμπ «αρέσει» στους τηλεθεατές
Πόσοι είδαν live τις πρώτες δημόσιες ακροάσεις σύμφωνα με τη Nielsen
Περίπου 13,8 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της ακρόασης στο πλαίσιο της έρευνας της Βουλής των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Περίπου 13,8 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της ακρόασης στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την έρευνα παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που πραγματοποιήθηκε προχθές.
Συνολικά δέκα τηλεοπτικά δίκτυα και δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης μετάδωσαν την διαδικασία (Nielsen).
Το τηλεοπτικό κοινό για την εξάωρη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγαλύτερο από την μέση καθημερινή τηλεθέαση, ήταν μικρότερο από το τηλεοπτικό κοινό που έχει παρακολουθήσει πρόσφατα πολιτικά γεγονότα στις ΗΠΑ.
Περίπου 20 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει την κατάθεση που έδωσε στο Κογκρέσο το 2018, ο Μπρετ Κάβανο υποψήφιος (τότε) δικαστής για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μέσω έξι τηλεοπτικών δικτύων (Nielsen).
Στην διάρκεια της ακρόασης, η καθηγήτρια του πανεπιστημίου (Stanford University) Κριστίν Μπλάζι Φορντ τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.
Από την μεριά του, ο Κάβανο αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο διορισμός του στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώθηκε.
Τον Ιούλιο του 2017, περίπου 19,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι παρακολούθησαν την κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας για τις επικοινωνίες που είχε με τον πρόεδρο Τραμπ, σύμφωνα με τα στοιχεία δέκα τηλεοπτικών δικτύων (Nielsen).
Τον Ιούλιο του 2019, κατά την κατάθεση του Ρόμπερτ Μάλερ σχετικά με την ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016, περίπου 13 εκατομμύρια Αμερικάνοι παρακολούθησαν την τηλεοπτική μετάδοση, από επτά τηλεοπτικά δίκτυα (Nielsen).
Τα στατιστικά στοιχεία τηλεθέασης δεν συμπεριλαμβάνουν τους ανθρώπους που παρακολούθησαν τις ακροάσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα, τους υπολογιστές τους ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα 71α γενέθλια του ηθοποιού
Σφοδρές αντιδράσεις από τους επικριτές του
«Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί» - Η συνέντευξη του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Η προστασία της Aramco από τις ελληνικές συστοιχίες και οι στόχοι της Αθήνας
Ο σπουδαίος Κύπριος σεφ είχε βραβευτεί με αστέρι Michelin - Το «αντίο» του Νίκου Αλιάγα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το 1941 και έβαλε τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Συνελήφθη την ίδια ημέρα που ανακηρύχθηκε υποψήφιος για την προεδρία του CHP με 15,5 εκατομμύρια ψήφους
Ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν ενημέρωσε λίγο αργότερα πως «δεν προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις»
«Περιμένουμε βοήθεια από την Ιαπωνία σε αντίθεση με το NATO»
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο συναγερμός έληξε
Τι κρύβει η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες και η Ιαπωνία καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις
Προειδοποιούν για άλμα στις τιμές των καυσίμων - Kαλούν τους επιβάτες να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους
Σοκ on air για τον ρεπόρτερ που γλιτώνει από θαύμα
Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε βασικά είδη
«Ο κόσμος και οι αχάριστοι Ευρωπαίοι πρέπει να ευχαριστούν τον Τραμπ», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
Νέοι τριγμοί στο ΝΑΤΟ
Η μείωση των ποσοστών γεννήσεων ανησυχεί τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.