- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Άκαρπη η συνάντηση Τζόνσον - Κόρμπιν: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα
Στον αέρα η συζήτηση επί της Συμφωνίας Αποχώρησης
Brexit: Καμία συμφωνία σε ένα χρονοδιάγραμμα για το νομοσχέδιο του Brexit στη συνάντηση Μπ.Τζόνσον - Τζ. Κόρμπιν
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η ιδιαίτερη συνάντηση που είχαν στο Ουέστμινστερ ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο επικεφαλής του Εργατικού κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν παρουσία συμβούλων τους, με στόχο να υπάρξει συμφωνία σε ένα χρονοδιάγραμμα με το οποίο να προχωρήσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Συμφωνία Αποχώρησης.
Τη συνάντηση επιβεβαίωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της εκπρόσωπος του Εργατικού κόμματος δήλωσε: «Ο Τζέρεμι Κόρμπιν επανέλαβε την προσφορά του Εργατικού κόμματος στον πρωθυπουργό να συμφωνήσουν σε ένα λογικό χρονοδιάγραμμα συζήτησης, ελέγχου και αλλαγών στο νομοσχέδιο της Συμφωνίας Αποχώρησης και επανέλαβε ότι οι Εργατικοί θα στηρίξουν τη διεξαγωγή γενικών εκλογών όταν απομακρυνθεί η απειλή μίας αποχώρησης χωρίς συμφωνία».
Ωστόσο, πηγές από την πλευρά της κυβέρνησης δήλωσαν: «Ο Κόρμπιν κατέστησε σαφές ότι δεν έχει πολιτική εκτός από περισσότερες καθυστερήσεις και να περάσει το 2020 με δημοψηφίσματα».
Σε πρωινή του συνέντευξη, ο σκιώδης υπουργός Δικαιοσύνης Ρίτσαρντ Μπέργκον δήλωσε ότι για το νομοσχέδιο της Συμφωνίας Αποχώρησης θα χρειαζόταν συζήτηση «μίας ή δύο εβδομάδων» και όχι μηνών. «Δεν πιστεύω ότι απαιτούνται τρεις μήνες για να συζητηθεί το νομοσχέδιο. Θα έλεγα ότι είναι ζήτημα εβδομάδων, αλλά δεν εξαρτάται από μένα να το αποφασίσω. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είχε δρομολογηθεί (ο κοινοβουλευτικός χρόνος) δεν ήταν αρκετό» είπε σε δηλώσεις του στο BBC.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ισχυρισμοί του Ρώσου προέδρου και το διπλωματικό αδιέξοδο
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.