- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Αποζημίωση 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε Αυστραλός, ο οποίος πέρασε αδίκως 19 χρόνια της ζωής του μέσα σε ένα κελί για φόνο που δεν διέπραξε.
Αποζημίωση 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε Αυστραλός, ο οποίος πέρασε αδίκως 19 χρόνια της ζωής του μέσα σε ένα κελί για τη δολοφονία ενός ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας που δεν διέπραξε.
Ειδικότερα, ο Ντέιβιντ Ίστμαν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1995 για τη δολοφονία του βοηθού επιτρόπου της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Αυστραλίας, Κόλιν Γουίντσεστερ.
Ο 74χρονος Ίστμαν αφέθηκε αργότερα ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε ότι έτυχε άδικης δίκης. Στη συνέχεια έκατσε για δεύτερη φορά στο εδώλιο και αθωώθηκε. Ο φόνος του αστυνομικού παραμένει ανεξιχνίαστος.
Το σκεπτικό της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αυστραλίας αναφέρει ότι ο άδικος εγκλεισμός στέρησε από τον Ντέιβιντ Ίστμαν την ευκαιρία να δημιουργήσει οικογένεια, να χτίσει μια καριέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του ο κ. Ίστμαν έχασε τη μητέρα του και τα δύο αδέλφιά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.