- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαίνεται η κόντρα Πελόσι-Τραμπ: «Προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια»
Νέα επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο από την επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων
Ο Τραμπ προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια ότι άσκησε πιέσεις σε ξένες κυβερνήσεις για να παρέμβουν στις εκλογές του 2020, υποστηρίζει η Νάνσι Πελόσι.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μη συνεργαστεί με το αμερικανικό Κογκρέσο στην έρευνα που διεξάγεται εις βάρος του για την υπόθεση Μπάιντεν. «Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου είναι απλά μια ακόμη προσπάθεια απόκρυψης των γεγονότων για τις επονείδιστες προσπάθειες της κυβέρνησης Τραμπ να ασκήσει πιέσεις σε ξένες κυβερνήσεις προκειμένου να παρέμβουν στις εκλογές του 2020» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Μερικές ώρες νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι αρνείται να συνεργαστεί στην έρευνα των Δημοκρατικών όσον αφορά τις πιέσεις που φέρεται να άσκησε ο Τραμπ στον Ουκρανό ομόλογό του, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, προκειμένου να ερευνήσει παράνομες δραστηριότητες του γιου του Τζον Μπάιντεν. Ο Μπάιντεν είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020 και θεωρείται φαβορί για να είναι αυτός ο αντίπαλος του Τραμπ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η έρευνα των Δημοκρατικών δεν είναι ούτε αμερόληπτη, ούτε νόμιμη, ενώ τη χαρακτήρισε «αντισυνταγματική».
Η Πελόσι είπε πως ο Τραμπ θα «λογοδοτήσει» για την άρνησή του, την οποία χαρακτήρισε «περαιτέρω απόδειξη της παρακώλυσης» της έρευνας, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Κύριε πρόεδρε, δεν είστε υπεράνω του νόμου. Θα λογοδοτήσετε» διεμήνυσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, καθώς η πολιτική σύγκρουση κορυφώνεται.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Καταστηματάρχες και κάτοικοι επικαλούνται φόβους για την ασφάλειά τους
To κόμμα δεν απαντά σε ερωτήματα για τη γνησιότητα τους
Συναγερμός μετά τον θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε ανταλλαγή πυρών στη Χεβρώνα
Το κόμμα του προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης παραμένει ανοιχτός
Τι επιβεβαιώνουν οι Φιλιππίνες
Φόβοι για έκτροπα και λεηλασίες το Σάββατο - Αναβλήθηκε το ταξίδι Μακρόν στην Αφρική
Η 23χρονη αποδίδει τους θανάτους των παιδιών σε εμβολιασμό
Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει ενδεχόμενο φυλετικού ή θρησκευτικού κινήτρου
Η Δούκισσα του Σάσεξ τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που αφορούν υλικό παιδικής κακοποίησης
Στο πλαίσιο της συμφωνίας Τραμπ με Πούτιν
Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι
Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από επίθεση κοντά στη Χεβρώνα
Από τον Ιούνιο του 2028 θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.