- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ερντογάν: Συνεχίζουμε τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο
Στην υφαλοκρηπίδα που η Τουρκία έχει δηλώσει στα Ηνωμένα Έθνη
Η Άγκυρα θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο αναφέρει το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.
Η Τουρκία «θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις δραστηριότητές» της στην ανατολική Μεσόγειο ανέφερε με ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας που κράτησε 3,5 ώρες υπό τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΚΥΠΕ, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «έχει υπογραμμιστεί ότι θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα οι δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο που διεξάγονται στην υφαλοκρηπίδα που η Τουρκία έχει δηλώσει στα Ηνωμένα Έθνη και στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχουν γίνει με την ‘τδβκ’».
Προστίθεται επίσης ότι «έχει συζητηθεί και θεωρήθηκε κατάλληλο το Πολιτικό Έγγραφο Εθνικής Ασφάλειας που έχει ετοιμαστεί δια της αξιολόγησης όλων των πτυχών της επιχειρηματολογίας των εξελίξεων της εθνικής μας ασφάλειας στη χώρα μας, την περιοχή και τον κόσμο».
Στο τηλεγράφημα του ΚΥΠΕ σημειώνεται ότι το έγγραφο αυτό, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και «Μυστικό Σύνταγμα του Κράτους», θεωρείται απόρρητο και μπορεί να τροποποιηθεί μόνο με απόφαση του ΣΕΑ και σύμφωνα με διαρροές στον τουρκικό Τύπο γίνονται αναφορές τόσο στην Κύπρο όσο στην Ελλάδα. Τέλος, στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΕΑ αναφέρεται ακόμη ότι οι ειλικρινείς προσπάθειες της Τουρκίας για πραγματοποίηση της ζώνης ασφαλείας στην Συρία θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας ότι «επιβεβαιώθηκε ότι οι επιχειρήσεις Πέντσε θα συνεχιστούν μέχρι να καθαρίσει η περιοχή από τους τρομοκράτες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.