- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκανδαλίζει τη Γαλλία ο μυστικός έρωτας Ολάντ-Γκαγιέ (video)
Έγινε πρωτοσέλιδη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό Closer
Το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, διατηρεί ερωτική σχέση με την ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, και δηλώνει ότι έχει το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό για να υποστηρίξει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος.

Ο δικτυακός τόπος του περιοδικού προαναγγέλλει ότι η σημερινή έντυπη έκδοση κυκλοφορεί με ένα αποκαλυπτικό επτασέλιδο γεμάτο φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την ερωτική σχέση του 59χρονου προέδρου με τη 41χρονη ηθοποιό. Να σημειωθεί ότι η ερωμένη δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ αποτελεί από τον περασμένο Μάρτιο παρελθόν στη ζωή του Ολάντ, για την οποία ο πρόεδρος χώρισε από τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην πρόεδρο του Κόμματος των Σοσιαλιστών.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το περιοδικό επικαλείται μάρτυρα ο οποίος φέρεται να λέει ότι «ο Φρανσουά Ολάντ δε θα πάει στο 15ο (το διαμέρισμα του Παρισιού όπου ζει η Βαλερί Τριαρβελέρ), αλλά στο 11ο, όπου ζει η ηθοποιός». Το Closer ισχυρίζεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος συναντιέται κάθε εβδομάδα με την ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη, γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει ζήτημα ασφάλειας του προέδρου. «Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από ένα σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και φέρνει ακόμα και κρουασάν» προσθέτει. Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται ότι παίρνει το μηχανάκι του για να πάει να περάσει τη νύχτα του στο σπίτι της ερωμένης του. Η πιο έγκυρη εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα L’ Express έχει επίσης αναφερθεί στις ανησυχίες της προσωπικής φρουράς για τις συχνές «αποδράσεις» του προέδρου. Ο πρόεδρος της Γαλλίας καταδίκασε το δημοσίευμα στο περιοδικό Closer και δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του. Η Ζουλί Γκαγιέ συμμετείχε σε προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ στο οποίο τον περιέγραφε ως έναν ταπεινό και εξαιρετικό άνθρωπο που «πραγματικά ακούει». Τον περασμένο Μάρτιο, όταν και ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση τους, η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία του Παρισιού ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών που κυκλοφόρησαν τη φήμη για τη πιθανή σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.