- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρωσία: Αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι (video)
23 οι τραυματίες όταν σμήνος πουλιών χτύπησε το αεροπλάνο της Ural Airlines - Ζουν από θαύμα
Πουλιά μπήκαν στις μηχανές αεροσκάφους, το οποίο αναγκάστηκε σε προσγείωση σε χωράφι κοντά στη Μόσχα.
Αεροσκάφος της Ural Airlines με 233 επιβαίνοντες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι στα περίχωρα της Μόσχας αφού λίγο μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από σμήνος πουλιών, με τους Ρώσους να κάνουν λόγο για θαύμα καθώς αναφέρθηκαν μόνο τραυματισμοί.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά κανείς δεν σκοτώθηκε κατά την αναγκαστική προσγείωση του επιβατικού αεροσκάφους σε χωράφι καλαμποκιού νοτιοανατολικά της Μόσχας.
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο αεροσκάφος επέβαιναν 226 επιβάτες και 7 μέλη του πληρώματος», σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Το Airbus Α321 της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Ural Airlines πραγματοποιούσε πτήση από τη Μόσχα προς τη Συμφερούπολη της Κριμαίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Η κρατική τηλεόραση χαρακτήρισε το περιστατικό «θαύμα πάνω από το Ραμένσκ», αναφερόμενη στην περιοχή έξω από τη Μόσχα όπου πραγματοποιήθηκε η αναγκαστική προσγείωση, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από το διεθνές αεροδρόμιο Ζουκόφσκι. Πηγή δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ότι ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά.
Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda χαρακτήρισε τον πιλότο Νταμίρ Γιουσούποφ «ήρωα», σημειώνοντας ότι έσωσε 233 ζωές, «προσγειώνοντας με μαεστρία το αεροπλάνο χωρίς σύστημα προσγείωσης, με βλάβη σε ένα κινητήρα μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκια».
Κάποιοι συνέκριναν το περιστατικό με την πτήση 1549 της U.S. Airways το 2009, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους πραγματοποίησε αναγκαστική προσυδάτωση στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης ύστερα από σύγκρουση με σμήνος πουλιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.