- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
6χρονη Youtuber αγοράζει σπίτι 8 εκατ. δολαρίων από τα έσοδά της
Ωστόσο το Save the Children, ανέφερε τα βίντεό της στην αστυνομία
Μια εξάχρονη Youtuber από τη Nότια Κορέα αγόρασε σπίτι αξίας από τα χρήματα που συγκέντρωσε από τους δυο λογαριασμούς της στη δημοφιλή πλατφόρμα.
Η 6χρονη Μπόραμ, Youtuber από τη Nότια Κορέα, έχει δυο κανάλια με 30 εκατομμύρια συνδρομητές συνολικά. Στο ένα κανάλι κάνει κριτική παιχνιδιών την οποία παρακολουθούν 13.6 εκατομμύρια συνδρομητές και το δεύτερο είναι μπλογκ με 17.6 εκατομμύρια συνδρομητές και βίντεο στα οποία συχνά η Μπόραμ φιλοξενεί καλεσμένους. Τα έσοδα δε του μικρού κοριστιού από τα κανάλια του είναι τέτοια, ώστε κατάφερε να αγοράσει ένα πενταόροφο κτίριο στη Σεούλ, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων (9.5 δισ. Κορεάτικα γουόν).
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο με 376 εκατ. views, το κορίτσι μαγειρεύει νούντλς, χρησιμοποιώντας την πλαστική της κουζίνα - παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια τα τρώει μπροστά στην κάμερα.
Ωστόσο, το περιεχόμενο των βίντεο δεν αρέσει σε όλους. Το 2017, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save the Children, έλαβε παράπονα από κατοίκους της Νότιας Κορέας οι οποίοι ανησυχούν για τις θεματικές ενότητες των βίντεο της Μπόραμ, καθώς - όπως υποστηρίζουν - μπορεί να έχουν αρνητική επιρροή στους μικρούς θεατές. Συγκεκριμένα, οι γονείς παιδιών είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με τα σκηνοθετημένα βίντεο που δείχνουν τη Μπόραμ να παίρνει χρήματα από το πορτοφόλι του πατέρα της χωρίς τη συγκατάθεσή του ή να προσποιείται ότι οδηγεί αμάξι σε δρόμο, δήλωσε ο διευθυντής υπεράσπισης Κο Γουχουν.
Μάλιστα, το Save the Children, ανέφερε τα βίντεό της στην αστυνομία και το δικαστήριο διέταξε στην οικογένειά της να παρακολουθήσει συμβουλευτικό σεμινάριο που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης ανηλίκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το κοινοβούλιο για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών
Οι, όχι και τόσο γνωστές, ρίζες
H ιστορία, οι παραδόσεις και οι συμβολισμοί
Πώς συνδέεται με τα γλυκά
Οι νέες οδηγίες στην πλατφόρμα
Στην απάντησή του δεν διατυπώνει ρητή θέση για τη νομιμότητα του μνημονίου
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.