- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρίκη στην Ινδία: Απήγαγαν, βίασαν και αποκεφάλισαν 3χρονη
Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για το αποτρόπαιο έγκλημα
Ένα 3χρονο κοριτσάκι απήχθη, βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε στην Ινδία. Συνελήφθησαν τρεις άνδρες.
Ένα τρίχρονο κοριτσάκι στην Ινδία αποκεφαλίστηκε αφού προηγουμένως βιάστηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι το είχαν απαγάγει από την αποβάθρα ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Τζαμσεντπούρ του κρατιδίου Τζαρκάντ, ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Τρεις άνδρες, περιλαμβανομένων των δύο που πιστεύεται ότι βίασαν και σκότωσαν το κοριτσάκι, συνελήφθησαν.
Ένας από αυτούς, ο Ρινκού Σαχού, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή για την απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού το 2015.
Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το κορίτσι κοιμόταν δίπλα στην μητέρα του στον σιδηροδρομικό σταθμό Ταταναγκάρ όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε. Πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας δείχνουν έναν άνδρα να περπατάει κρατώντας στα χέρια του το παιδί που κοιμόταν. Η μητέρα του κατήγγειλε την εξαφάνιση το επόμενο πρωί. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι θεωρεί ύποπτο τον εραστή της, τον άνδρα για τον οποίο είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της.
Ο άνδρας αυτός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την μητέρα και το κορίτσι στην αποβάθρα του τρένου, είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων.
Το οπτικό υλικό βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τους δύο κύριους υπόπτους που είναι αμφότεροι περίπου 30 ετών και οι οποίοι φέρεται ότι οδήγησαν την αστυνομία στο πτώμα.
Το ακέφαλο πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε την Τρίτη κρυμμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα πίσω από θάμνους σε απόσταση περίπου τεσσάρων χλμ από τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Σαχού έχει διαπράξει πολλές φορές εγκλήματα σε βάρος παιδιών παρότι η μητέρα του είναι αστυνομικός. Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών και φέρεται ότι έχει απαγάγει πολλά παιδιά και τους έχει επιτεθεί.
Αστυνομικοί σκύλοι επιστρατεύτηκαν για να βρουν το κεφάλι του παιδιού, το οποίο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.
Η Ινδία κατέχει ένα θλιβερό ρεκόρ στα εγκλήματα εις βάρος παιδιών με περίπου 20.000 βιασμούς παιδιών να έχουν καταγραφεί το 2016, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ένα στα τρία θύματα βιασμού στην Ινδία είναι ανήλικο, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους δράστες είναι γνωστοί των θυμάτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Ερωτηματικό για το πώς διέρρευσε η πληροφορία για την αποστολή τους
Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την προτεινόμενη συμφωνία
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Το «εξαιρετικά ευφυές» ζώο κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες και τα ηρεμιστικά των αρχών
«Δεν υπήρξε κανένα δράμα» λέει πηγή από το περιβάλλον του
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία
Θύματα κατηγορούν αστυνομικούς ότι έκαναν τα στραβά μάτια
Χωρίς τέλος η βία μεταξύ αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών
Κίνηση τακτικής ή παραδοχή αδιεξόδου στο μέτωπο
Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί την Τεχεράνη ότι ο χρόνος λιγοστεύει
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Φαντάσου να πίνεις σαμπάνια σε ένα κουπέ του 1890, ενώ η Ευρώπη περνάει έξω από το παράθυρό σου
Ζητά συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.