Κοσμος

Δέκα χρόνια αγνοούμενος, βρέθηκε νεκρός στο μαγαζί που εργαζόταν

Μια ανατριχιαστική υπόθεση στην Αϊόβα που δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα
Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα / © COUNCIL BLUFFS POLICE DEPARTMENT

Η σορός του 25χρονου Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα που αγνοείται από το 2009 βρέθηκε πίσω από τον καταψύκτη ενός σούπερ μάρκετ που έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Η αστυνομία του Council Buffs στην Αϊόβα των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η σορός άνδρα που αγνοείται από το 2009 βρέθηκε πίσω από τον καταψύκτη ενός σούπερ μάρκετ που έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Οι ερευνητές της υπόθεσης αναφέρουν ότι ο 25χρονος Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα έπεσε σε κάποιο άνοιγμα τουλάχιστον 45 εκατοστών στο σούπερ μάρκετ, No Frills, στο οποίο εργαζόταν. Ο επικεφαλής της έρευνας εικάζει ότι ο ήχος από τους καταψύκτες κι άλλα μηχανήματα πιθανώς να κάλυψαν τις κραυγές αγωνίας για βοήθεια του άτυχου άνδρα.

Η αστυνομία δηλώνει, βέβαια, ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και ότι ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε ατύχημα.

Η σορός του ανακαλύφθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης τον περασμένο Ιανουάριο μέσα στο κατάστημα. Ωστόσο, μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε η ακριβής ταυτοποίηση μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Η αναφορά στην αστυνομία για την εξαφάνιση του Μουρίλο-Μονκάντα έγινε από μέλη της οικογένειάς του μία ημέρα μετά τη γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών. Συγγενείς είχαν πει ότι ο Μουρίλο-Μονκάντα έφυγε από το σπίτι των γονιών του ξυπόλητος, υποφέροντας, μάλιστα, από παραισθήσεις. «Άκουγε φωνές που του έλεγαν να τρώει ζάχαρη», είπε η μητέρα του στην κατάθεσή της το 2009. «Αισθανόταν ότι η καρδιά του χτυπούσε πολύ γρήγορα και ότι θα σταματούσε να χτυπάει τόσο γρήγορα αν έτρωγε ζάχαρη», πρόσθεσε.

Ο καταψύκτης πίσω από τον οποίο έπεσε ο άτυχος άντρας είχε ύψος 3 μέτρα και 60 εκατοστά. Η σορός βρέθηκε από συνεργείο καθαρισμού και αποσυναρμολόγησης του καταστήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ