- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Αμερικανοί στρατιώτες θα βάψουν το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικό
Για να βελτιωθεί η αισθητική του
Στρατιώτες θα βάψουν το τείχος στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικό για «να βελτιωθεί η αισθητική του», σύμφωνα με email του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
Οι Αμερικανοί στρατιώτες, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, θα αναλάβουν να βάψουν το αμφιλεγόμενο τείχος στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, προκειμένου "να βελτιωθεί η αισθητική του".
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται στο Κογκρέσο, ανέφερε ότι στρατιώτες πρόκειται να βάψουν ένα μέρος του τείχους, στην Καλιφόρνια, με βασικό στόχο τον εξωραϊσμό του. Δεν διευκρίνισε όμως ποια απόχρωση θα προτιμηθεί για να καλυφθεί το σημερινό μεταλλικό χρώμα του.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η ανανέωση αυτή "μπορεί να είναι επωφελής για τις επιχειρήσεις" στα σύνορα. Ενδεχομένως, η μπογιά να καταστήσει δυσκολότερο το σκαρφάλωμα στο τείχος ή να φαίνονται καλύτερα εκείνοι που θα επιχειρήσουν να το περάσουν, αναφέρεται στο μήνυμα αυτό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, τον περασμένο μήνα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε να επιλεχθεί ένα "βαθύ μαύρο" χρώμα, που απορροφά τη ζέστη, ώστε το τείχος να "καίει" και να μην μπορεί κάποιος να σκαρφαλώσει σ' αυτό.
Η ανακοίνωση αυτή αναζωπύρωσε την αντιπαράθεση για τη διάθεση πόρων των ενόπλων δυνάμεων για την οικοδόμηση του τείχους στα νότια σύνορα. Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Ντικ Ντέρμπιν χαρακτήρισε "ντροπιαστικό" τον τρόπο με τον οποίο δαπανούνται τα χρήματα των φορολογούμενων. "Οι στρατιωτικοί μας έχουν σημαντικότερη δουλειά να κάνουν από το να εξωραΐζουν το τείχος του Τραμπ", πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επεισόδια και συγκρούσεις σε πολλές πόλεις
Επιμένει στον διάλογο ο Έντι Ράμα - 13 τραυματίες και 22 συλλήψεις ο απολογισμός των επεισοδίων
Σε κλίμα έντονης πόλωσης η αναμέτρηση
Ποτέ δεν υπήρξε χειρότερη εποχή να σημειώσεις σερί 52 χρόνων ελλειμματικών προϋπολογισμών
Αντιμέτωπος με τη «Φοιτητική Λίστα» ο παραιτηθέντας πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Σε κλοιό οικονομικής πίεσης η χώρα ως αποτέλεσμα του πολέμου
Έπειτα από ιατρική εξέταση, εγκρίθηκε η προσωρινή νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα πυρά τους για την ακρίβεια, τη φορολογία και την οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «σωρό από ψέματα»
Παρών στη διαδήλωση στο Παρίσι και ο Μελανσόν
Επανήλθαν οι επικοινωνίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.