- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο serial killer ομολογεί: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή»
Ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε χαρτί για να γράψει τι έχει κάνει
Την ώρα που οι έρευνες στις «λίμνες του θανάτου» ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου ομολογεί γραπτώς τα εγκλήματά του.
Οι έρευνες των κυπριακών αρχών για τον εντοπισμό των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου συνεχίζονται και ο 35χρονος ίλαρχος «Ορέστης» ζήτησε χαρτί και μολύβι για να ομολογήσει γραπτώς τα εγκλήματά του.
Στη λίμνη του Μεμή στον Ξυλιάτο αναζητούν το άψυχο σώμα της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μέρι Ρόουζ, ενώ στο Μιτσερό στην Κόκκινη Λίμνη την Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία.
Ο Νίκος Μεταξάς, δράστης των δολοφονιών, αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις πράξεις του όταν διαπίστωσε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που τον συνέδεαν άμεσα με τις δολοφονίες. Σύμφωνα με το politis.com.cy ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δώσουν ένα χαρτί και να γράψει τι έχει κάνει. «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα», φέρεται να είπε και στη συνέχεια έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί πώς έχει διαπράξει 6 φόνους, ενώ μιλάει και για ένα θάνατο (της 6χρονης Sierra), την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.
Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες της Σότλαντ Γιαρντ, που έχουν μεταβεί στην Κύπρο, για να συνδράμουν τις έρευνες με την εμπειρία τους σε τέτοιες υποθέσεις, δεν είναι βέβαιοι αν ο 35χρονος τα έχει ομολογήσει όλα στους ανακριτές ή αν απλώς έχει πει μόνο ένα μέρος της εγκληματικής του δράσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να στηρίξουν τη δημοσιογράφο
«Δεν θα πάρω μαθήματα πατριωτισμού από σένα», απάντησε η Μαρίν Τοντελιέ
Το τέταρτο κατά σειρά κύμα καύσωνα αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον άλλες δέκα ημέρες
Η υπόθεση εξαφάνισης που αποκάλυψε ένα αποτρόπαιο έγκλημα
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου
Εξερράγη ενώ το όχημα βρισκόταν κοντά στην πρωτεύουσα
Συγκίνηση προκάλεσε η κινητοποίηση για την εξαφάνιση ενός δίχρονου παιδιού
Κρίσιμη η κατάσταση για τρεις
Μια εκστρατεία εμβολιασμού είναι σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο
Η πέτρινη γέφυρα κατασκευάστηκε κατ’ εντολή του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α΄ και εγκαινιάστηκε το 328 μ.Χ
Το χρίσμα του 2028 παραμένει ανοιχτό, αλλά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κερδίζει έδαφος
Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να ενημερώνουν εάν τυχόν δουν άλλα νεκρά ζώα
Η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις αποκαλύπτει τις πρώτες αλλαγές που παρατήρησε
Ο ναός τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει στόχος βανδάλων 4 φορές, οι τρεις μόνο φέτος
Ένας αντιδημοφιλής πόλεμος που δεν λέει να τελειώσει
Στο επίκεντρο σενάρια για «υβριδική επίθεση»
Ο 26χρονος έμεινε για 50 λεπτά πάνω από την κεντρική είσοδο, κρατώντας ένα αντικείμενο που έμοιαζε με λεπίδα
Ποιος είναι ο γιατρός που θέλει να γίνει ο πρώτος μουσουλμάνος γερουσιαστής των ΗΠΑ
Ένας στους τέσσερις είναι από τη Λατινική Αμερική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.