- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Έξαλλη η εγγονή του Μουσολίνι με το σκίτσο του Τζιμ Κάρεϊ
Πόλεμος στο Twitter - Η Αλεσάντρα αποκαλεί «μπάσταρδο» τον ηθοποιό
Η πολιτικός και εγγονή του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι προσέβαλε δημοσίως τον Αμερικανό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ αποκαλώντας τον «μπάσταρδο». Αφορμή για τον πόλεμο που κήρυξε η Αλεσάντρα Μουσολίνι ήταν το σκίτσο που ανέβασε ο Τζιμ Κάρεϊ στο Twitter που απεικονίζει την εκτέλεση του δικτάτορα και της ερωμένης του Κλαρέτα Πετάτσι.
Η ανάρτηση συνοδεύεται από το αιχμηρό σχόλιο του ηθοποιού, «αν αναρωτιέστε τι απογίνονται οι φασίστες, ρωτήστε τον Μπενίτο και την ερωμένη του Κλαρέτα».
Η Μουσολίνι, πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής του Φόρτσα Ιτάλια προσβεβλημένη από την κίνηση του διάσημου ηθοποιού, προέβη σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις στις οποίες καταλόγισε στον ηθοποιό ότι τονίζει τα «λάθη» της Ιταλίας κωφεύοντας για το «σκοτεινό παρελθόν» των ΗΠΑ όσον αφορά τα φαινόμενα ρατσισμού αλλά και τις σφαγές Ινδιάνων.
If you’re wondering what fascism leads to, just ask Benito Mussolini and his mistress Claretta. pic.twitter.com/uc2wZl0YBu
— Jim Carrey (@JimCarrey) March 30, 2019
Δεν παρέλειψε μάλιστα να εμπλέξει στη διαδυκτιακή αντιπαράθεση και τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, καλώντας τον στην συζήτηση προκειμένου να τον ενημερώσει για τις πολιτικές επιθέσεις του Κάρεϊ μέσω των σκίτσων του, που όπως του επισήμανε είναι στην πραγματικότητα απλώς βρώμικα χαρτιά.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το σκίτσο, είχε στην πραγματικότητα στόχο τον Τραμπ και αποτυπώνει τα γεγονότα της 28ης Απριλίου 1945 όταν οι παρτιζάνοι συνέλαβαν και εκτέλεσαν τον Μουσολίνι και την Πετάτσι, που επιχειρούσαν να διαφύγουν στην Ισπανία, κρεμώντας εν συνεχεία τις σορούς τους ανάποδα μπροστά από ένα πρατήριο βενζίνης στο Μιλάνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.