Κοσμος

Τραπεζικός υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ από καταθέσεις πελατών

Στη Βουλγαρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαρτονόμισμα των 100 ευρώ
Χαρτονόμισμα των 100 ευρώ/©INTIME/ARMANDO BABANI

Στη σύλληψη γυναίκας υπαλλήλου τράπεζας, ηλικίας 29 ετών, στη Νόβα Ζαγόρα για υπεξαίρεση περίπου 400.000 λέβα (σχεδόν 205.000 ευρώ) από καταθέσεις πελατών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Βουλγαρίας. Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία στο Σλίβεν.

Το ακριβές ποσό των χρημάτων, που η κατηγορούμενη κατάφερε να αποσπάσει, εξακολουθεί να διερευνάται από τι αρχές, καθώς η υπεξαίρεση έχει διαπραχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο ακριβής καθορισμός του ποσού, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα σχετικά με την υπόθεση, κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συλληφθείσα απουσίαζε συχνά τις τελευταίες εβδομάδες από την εργασία της, ταξίδευε στο εξωτερικό και ήταν σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσουν στελέχη της τράπεζας μαζί της.

Την ημέρα της σύλληψής της είχε κληθεί στο υποκατάστημα της τράπεζας που εργαζόταν, για να της επιδοθεί η εντολή απόλυσης. Στη συνέχεια συνελήφθη, γράφουν βουλγαρικές εφημερίδες.

Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από καταγγελία πελατών της τράπεζας στην αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ