Κοσμος

Νικολάς Μαδούρο VS Ρίτσαρντ Μπράνσον - Η μάχη των συναυλιών

Από ποια πλευρά θα τραγουδήσει ο Μάνου Τσάο;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7438770.jpg
Μάνου Τσάο / © EPA/TONATIUH FIGUEROA

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο είναι αποφασισμένος να διοργανώσει μια τεράστια συναυλία, η οποία θα ξεπεράσει σε κόστος, κόσμο και επιτυχία αυτήν που ετοιμάζει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο Βρετανός είναι υποστηρικτής του αυτοανακηρυγμένου μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.

Ο υπουργός Πληροφοριών της Βενεζουέλας, Χόρχε Ροντρίγκες, ανακοίνωσε ότι η κυβερνηση θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο συναυλία στα σύνορα της χώρας με την Κολομβία. Την ίδια ώρα από την άλλη πλευρά των συνόρων στην Κολομβία ο Μπράνσον θα έχει διοργανώσει τη δική του συναυλία υπέρ των Βενεζουελάνων.

Σε συνέντευξή του στο Associated Press ο Μπράνσον εξέφρασε την ελπίδα η συναυλία του να σώσει ζωές στη Βενεζουέλα καθώς θα συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά φαρμάκων για τους πολίτες της Βενεζουέλας. Ο Βρετανός έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει έως και 100 εκ. δολάρια και ελπίζει να ανοίξουν τα σύνορα για να φτάσει η βοήθειά του στους πολίτες που υποφέρουν.

Έως και 300.000 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Βρετανού επικεφαλής του ομίλου Virgin. Θα τραγουδήσουν από την πλευρά του Μπράνσον οι Manu Chao, ο Ισπανός Alejandro Sanz και ο Δομινικανός Juan Luis Guerra. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ