Κοσμος

Εγκατέλειψαν νεογέννητο σε πάρκο του Λονδίνου

Και ενώ οι θερμοκρασίες στη Βρετανία είναι υπό το μηδέν

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baby

Ένα νεογέννητο κορίτσι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε πάρκο στο East Ham του ανατολικού Λονδίνου χθες βράδυ και ενώ οι θερμοκρασίες στη Βρετανία είναι υπό το μηδέν.

Το  νεογέννητο εντόπισε σκεπασμένο με μία λευκή πετσέτα, μέσα σε μία τσάντα, δίπλα σε ένα παγκάκι, μία γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το BBC η κατάστασή του είναι σταθερή.

Αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση προς τη μητέρα του βρέφους  να επικοινωνήσει με την αστυνομία καθώς μπορεί να χρειάζεται επείγουσα ιατρική φροντίδα. Παράλληλα, ζήτησαν από όποιον γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες να βοηθήσει ώστε να επανασυνδεθεί το βρέφος με τη μητέρα του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις
Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις

Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY