- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
«Είναι νεκρή σαν ντόνατ» είπε ο μεγιστάνας που άφησε την ερωμένη του να πεθάνει κατά το σεξ
Ο 40χρονος υποστήριξε πως η κοπέλα, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, τραυματίστηκε θανάσιμα στην διάρκεια μια συναινετικής σεξουαλικής πράξης
Ο Τζον Μπρόντχαρστ, 40χρονος Βρετανός πολυεκατομμυριούχος, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών, καθώς άφησε την 26χρονη ερωμένη του να ξεψυχίσειι από αιμορραγία κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ.
Ο 40χρονος υποστήριξε πως η κοπέλα, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, τραυματίστηκε στην διάρκεια μια συναινετικής σεξουαλικής πράξης, και πως είχαν οι δυό τους καταναλώσει άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Η Νάταλι είχε πει σε άλλους πως στην ίδια και τον Μπρόντχαρστ άρεσε το μαζοχιστικό σεξ.
Η 26χρονη Νάταλι Κόνελι έφερε περισσότερους από 40 διαφορετικούς τραυματισμούς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην δίκη. Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε ο Μπρόντχαρστ καλώντας ασθενοφόρο είχε πει στο τηλεφωνικό κέντρο πως η σύντροφός του ήταν «νεκρή σαν ντόνατ». Το δικαστήριο τον καταδίκασε επειδή «έδειξε κατάφωρη αδιαφορία απέναντι σε μια πολύ μεθυσμένη και τραυματισμένη γυναίκα».
Ο Μπρόντχαρστ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια λίρες, ομολόγησε στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας επειδή άφησε την 26χρονη χωρίς επιτήρηση και δεν επικοινώνησε έγκαιρα με το νοσοκομείο παρόλο που «ο κίνδυνος να πεθάνει λόγω της κατάστασής της ήταν προφανής». Ο εισαγγελέας είπε πως ο 40χρονος «το έχασε εντελώς» λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών, πριν αφήσει τελικά την Νάταλι να πεθάνει από αιμορραγία.
«Ήσουν σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήταν εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους σου. Άφησες μια ευάλωτη γυναίκα να αιμορραγεί», είπε χαρακτηριστικά.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου είπε πως ο Μπρόντχαρστ ήξερε ότι αιμορραγεί η ερωμένη του αλλά δεν θεώρησε πως θα πάθαινε κακό. «Νιώθει μετανιωμένος για ό,τι έγινε. Είναι μια υπόθεση παραμέλησης και απώλειας- έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο», είπε για τον πελάτη του.
Η οικογένεια της 26χρονη θεωρεί πως θα ήταν ακόμη ζωντανή αν ο άντρας είχε καλέσει εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.