Κοσμος

Το φιλί του θανάτου – Σπαρακτική προειδοποίηση μητέρας που το βρέφος της πέθανε από έρπητα

Η μητέρα δημοσιοποίησε τη δραματική ιστορία της ώστε να αφυπνίσει άλλους γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baby1.jpg

Μια μητέρα από τη Βρετανία δημοσιοποιεί την δραματική ιστορία της, προκειμένου να προειδοποιήσει άλλους γονείς, να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη. Να μην αφήνουν τους επισκέπτες να δίνουν φιλιά στα μωρά τους, μάλιστα να  μην το κάνουν ούτε οι ίδιοι οι γονείς.

baby4.jpg

Η Abigail γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πέθανε μόλις οκτώ ημερών, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς πιθανότατα κόλλησε έρπητα από το φιλί κάποιου επισκέπτη ή ίσως  από τα χέρια του. Μερικές φορές ο έρπης των νεογνών επηρεάζει μόνον τα μάτια, τα χείλη ή το δέρμα τους και αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη θεραπεία, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά εφόσον εξαπλωθεί σε ζωτικά όργανα.

baby5.jpg

baby2.jpg

Το νεογέννητο κοριτσάκι αρρώστησε δέκα μέρες μετά τον τοκετό και οι γιατροί την έβαλαν σε καταστολή, επισημαίνοντας στους γονείς της ότι ακόμη κι αν επιβίωνε, θα είχε πάθει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

baby3.jpg

Η μητέρα, που έχει άλλα τρία παιδιά, μίλησε στην εφημερίδα Daily Star για το δράμα της, ώστε να αφυπνίσει άλλους γονείς για τους κινδύνους του ιού. «Ήμασταν πάντα τόσο προσεκτικοί, δεν αφήναμε κανέναν να την πλησιάσει αν δεν είχε πλύνει προηγουμένως τα χέρια του. Αλλά ούτε στους χειρότερες εφιάλτες μου θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένα φιλί θα σκότωνε το μωρό μου και δεν θέλω άλλοι γονείς να περάσουν τα ίδια». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ