- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα Ζηλανδία: Βελόνα σε συσκευασία με φράουλες σε σούπερ μάρκετ
Το πρόσωπο που βρήκε την βελόνα δεν υπέστη τραυματισμό
Μια βελόνα βρέθηκε μέσα σε συσκευασία με φράουλες που πωλούνταν σε σούπερ μάρκετ της Νέας Ζηλανδίας, το δεύτερο τέτοιο περιστατικό που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες.
Οι φράουλες αγοράστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Fresh Choice στην πόλη Τζεραλντίν στο Νότιο Νησί.
Το περιστατικό σημειώνεται έπειτα από τα περίπου 200 τέτοια κρούσματα που είχαν καταγραφεί στην Αυστραλία και τα οποία οδήγησαν στη σύλλυψη μιας γυναίκας.
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η συσκευασία με τις φράουλες που αγοράστηκαν το πρωί του Σαββάτου ήταν εγχώριας παραγωγής ή είχε εισαχθεί από την Αυστραλία.
Το πρόσωπο που βρήκε την βελόνα δεν υπέστη τραυματισμό, όπως έγινε γνωστό, αλλά το κατάστημα απέσυρε όλες τις συσκευασίες από τα ράφια του "προληπτικά".
Στις αρχές Σεπτεμβρίου μια βελόνα είχε βρεθεί σε συσκευασία με φράουλες στη Νέα Ζηλανδία που είχαν εισαχθεί από την Αυστραλία.
Οι δύο μεγαλύτεροι διανομείς τροφίμων της χώρας--οι Countdown και Foodstuffs --είχαν ανακοινώσει τότε ότι σταματούν την εισαγωγή φραουλών από την Αυστραλία εξαιτίας των κρουσμάτων.
Εκατοντάδες συσκευασίες είχαν αποσυρθεί τότε από τα ράφια αυστραλιανών καταστημάτων. Ωστόσο κάποιες καταγγελίες αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσες. Μια Αυστραλή, η Μάι Ου Τριν, η οποία κατηγορείται ότι τοποθέτησε τις βελόνες μέσα στις φράουλες, συνελήφθη στις αρχές του μήνα. Η γυναίκα αυτή εργαζόταν ως επιστάτρια σε φυτεία με φράουλες βόρεια του Μπρισμπέιν και αν κριθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.