Τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη, ανέφερε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
«Τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από σφαίρες των ισραηλινών δυνάμεων στην είσοδο του καταυλισμού (προσφύγων) Ντάιρ Αμπού Μασάλ», βορειοδυτικά της πόλης της Ραμάλας, ανέφερε το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.
Στη Λωρίδα της Γάζας ξέσπασαν την περασμένη Δευτέρα οι σοβαρότερες εχθροπραξίες των τελευταίων χρόνων, μετά τον θάνατο ενός τοπικού στελέχους του ένοπλου βραχίονα της Χαμάς σε μυστική επιχείρηση των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων.
Κατόπιν, μέλη ένοπλων οργανώσεων στη Γάζα εκτόξευσαν πάνω από 460 ρουκέτες εναντίον του νότιου Ισραήλ, ενώ οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις διεξήγαγαν επιδρομές εναντίον 160 στόχων στη Γάζα. Τουλάχιστον επτά Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός σκοτώθηκαν, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν. Το απόγευμα της Τρίτης, κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός, που τερμάτισε τις πιο σφοδρές συγκρούσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς κατέρρευσε το αίσθημα ασφάλειας για το φημισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο
Τι υποστήριξε ο Τετσούγια Γιαμαγκάμι
Η απάντηση στις απειλές Ιρανού στρατηγού
Η ομιλία για την επέτειο της ορκωμοσίας του
Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της Κυριακής
Προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μέσω της στρατιωτικής ισχύος
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Οι Κούρδοι ακυρώνουν τη συμφωνία με το καθεστώς της Δαμασκού – Αποχωρούν από το αλ-Χολ, συγκρούσεις και στην Τουρκία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.