Κοσμος

Η Σινέιντ Ο' Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ - «Είμαι υπερήφανη που έγινα μουσουλμάνα» (εικόνες, video)

Η ιρλανδή τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2U» θα λέγεται πλέον Σουχάντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sinead-new.jpg
φωτό: Twitter

Η ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέιντ Ο' Κόνορ ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ. Η καλλιτέχνιδα που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 με το μελωδικό «Nothing Compares 2U», δηλώνει υπερήφανη που έγινε μουσουλμάνα, ενώ πλέον δεν θα λέγεται Σινέιντ αλλά Σουχάντα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Iρλανδή ευχαρίστησε τους συντρόφους μουσουλμάνους για τη στήριξή τους. Σημείωσε πως η απόφασή της ήταν η φυσική κατάληξη ενός θεολογικού ταξιδιού. Ανέβασε επίσης βίντεο στο οποίο η ίδια ψέλνει μια μουσουλμανική προσευχή.  

Την Πέμπτη ο ιρλανδός ιμάμης Shaykh Dr Umar al-Qadri ανέβασε ένα βίντεο με την τραγουδίστρια προαναγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη διακήρυξη της πίστης της Ο' Κόνορ στο Ισλάμ.



Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιρλανδή τραγουδίστρια ασχολείται με το θέμα της θρησκείας. Κατ' αρχάς πέρυσι άλλαξε το όνομά της από Σινέιντ Ο' Κόνορ σε Μάγκντα Νταβίτ. Το 1992 είχε προκαλέσει σάλο σχίζοντας μια φωτογραφία του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ζωντανά στην τηλεόραση.

Πριν από ένα χρόνο δήλωνε: «Σκέφτομαι την αυτοκτονία, είμαι ολομόναχη». Η Σινέιντ Ο' Κόνορ είναι σήμερα 51 ετών, μητέρα τεσσάρων παιδιών, γιαγιά και πάσχει από διπολική διαταραχή.

Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U [Official Music Video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ