Κοσμος

Μαγιόρκα: 8 νεκροί από τις πλημμύρες (εικόνες, video)

Σοκάρουν οι εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mallorka.jpg
©TWITTER/eitbNoticias

Στους 8 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών από τις πλημμύρες που έπληξαν το βράδυ της Τρίτης το ισπανικό νησί της Μαγιόρκας, σύμφωνα με τις περιφερειακές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων. 

«Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των έντονων χθεσινών βροχοπτώσεων αυξήθηκε σε οκτώ», ανακοίνωσαν μέσω του Twitter οι εν λόγω υπηρεσίες.

Χείμαρροι νερού και λάσπης παρέσυραν αυτοκίνητα στους στενούς δρόμους της ανατολικής πόλης Σαντ Γιόρενκ. Ποταμοί υπερχείλισαν και κατέκλυσαν δρόμους και σπίτια, αναγκάζοντας κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο στο αθλητικό κέντρο της γειτονικής πόλης Μανακόρ.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais και άλλα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων γνωστοποίησαν πως δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτόν τον αριθμό. Δύο από τα θύματα είναι Βρετανοί.

ALPHA - Teaser Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός
Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός

Όταν το κριτήριο για την τέχνη είναι η στάση του καλλιτέχνη απέναντι στα προβλήματα της διεθνούς συγκυρίας, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαγωνισμό τραγουδιού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.