Κοσμος

Νεκρός ο «Ιταλός βασιλιάς του έρωτα» - Ξεψύχησε την ώρα του σεξ με τουρίστρια (εικόνες, video)

Θεωρούσε επιτυχία να ερωτοτροπεί με τουλάχιστον 200 γυναίκες το καλοκαίρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
italian-playboy.jpg
Twitter

Ο Μαουρίτζιο Ζανφάντι είχε δημιουργήσει τον δικό του μύθο.

Ισχυριζόμενος ότι είχε κάνει σεξ με περισσότερες από 6.000 γυναίκες στη ζωή του, τον αποκαλούσαν μεταξύ άλλων: «Ρωμαίος του Ρίμινι», «Ιταλός καζανόβας», «Βασιλιάς του σεξ». Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 63χρονος Ιταλός πλέιμποι «"έφυγε" όπως του άρμοζε»: Ξεψύχησε σε ηλικία 63 ετών, ενώ έκανε σεξ με 23χρονη τουρίστρια από την Ανατολική Ευρώπη. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο θάνατός του αποδίδεται σε καρδιακή προσβολή.

italian-lover23423.jpg
Twitter

Σε παλαιότερη δήλωσή του είχε αναφέρει πως θεωρούσε επιτυχία να μπορέσει να κοιμηθεί με τουλάχιστον 200 γυναίκες σε ένα καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας ότι το ρεκόρ του ήταν 207.

Έχοντας ξεκινήσει τη δεκαετία του '70, σε ηλικία 17 ετών, ως «πόρτα» σε κλαμπ του Ρίμινι (παραθαλάσσια πόλη της Ιταλίας), έκανε πολύ γρήγορα «όνομα» στις ερωτικές ιστορίες της πόλης.

italian-lover.jpg

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τραβούσε βόρεια και εργαζόταν σε τουριστικά γραφεία στη Σκανδιναβία. Και εκεί δεν πέρασε απαρατήρητος. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα metro.uk, ο «Ρωμαίος του Ρίμινι» απέκτησε και το δικό του κέρινο ομοίωμα σε πόλη της Σουηδίας (για ευνόητους λόγους).

Το 1986 η ιταλική εφημερίδα «L'Espresso» τον αποκάλεσε «τον πιο πετυχημένο εραστή της Ιταλίας». Ο ίδιος, πάντως, είχε δηλώσει το 2014 στη γερμανική εφημερίδα «BILD» πως είχε αποσυρθεί από το... άθλημα: «Στα 59 μου, είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοια» είχε πει.

STEVE Vs ZANZA -SOLO PER NUMERI UNO!  quindi  2 NUMERI 1!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ