Κοσμος

Ανατροπή: Αθώα η 59χρονη που κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με 14χρονο (εικόνες)

Ο ανήλικος ήταν αυτός που της επιτέθηκε σεξουαλικά - Πώς έπεσαν οι κατηγορίες στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anatropi234234.jpg

«Όλα συνέβησαν εντελώς ξαφνικά. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Θυμάμαι να σπρώχνει τον "ανδρισμό" του στο στόμα μου. Σοκαρίστηκα».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η 59χρονη Γκέιλ Ντίκινσον, η γυναίκα που βρέθηκε το τελευταίο 24ωρο στο επίκεντρο των βρετανικών ταμπλόιντ όταν κατηγορήθηκε πως έκανε σεξ με το παιδί μιας φίλης της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα, τον Ιούνιο.

public-sex.jpg

Δικαστήριο στη Σκωτία αθώωσε την κατηγορούμενη, καθώς -όπως αποδείχτηκε- κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήταν το θύμα και όχι ο θύτης.

«Ήταν παθιασμένος μαζί μου»

«Κατάφερα να τον απωθήσω, λέγοντάς του: "Όχι, σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι. Με ακολούθησε» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, αρνούμενη ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή (όπως υποστήριξε η γιαγιά του 14χρονου). Έπειτα, όμως, από την πίεση του εισαγγελέα παραδέχτηκε ότι εξαναγκάστηκε σε «στοματικό σεξ».

«Ήταν παθιασμένος μαζί μου. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Τρομοκρατήθηκα» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «απονομή δικαιοσύνης» σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, έχοντας ήδη απαλλαχθεί από τις κατηγορίες.

«Μετανιώνω»

Όσον αφορά στον 14χρονο, υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Είμαι έκπληκτος με το ό,τι συνέβη. Όταν ξύπνησα το πρωί, αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος» παραδέχτηκε.

Η οικογένεια του ανήλικου είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι η 59χρονη έκανε σεξ μαζί του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Η υποτιθέμενη πράξη έγινε αντιληπτή από τη γιαγιά του εφήβου, η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι η Γκέιλ Ντίκινσον είπε τις ακόλουθες φράσεις: «Έχεις ωραίο... πακέτο εκεί κάτω» και «Η μάνα σου νομίζει ότι είσαι παιδί. Εγώ, όμως, βλέπω ότι είσαι άνδρας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ