Κοσμος

59χρονη έκανε σεξ με τον 14χρονο γιο της φίλης της - Τους έκανε τσακωτούς η γιαγιά (εικόνες)

«Έχεις ωραίο... πακέτο εκεί κάτω» ειπώθηκε στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
old-lady.jpg

«Η μάνα σου νομίζει ότι είσαι παιδί. Εγώ, όμως, βλέπω ότι είσαι άνδρας». Αυτήν τη φράση φέρεται να είπε μεταξύ άλλων μια 59χρονη σε έναν 14χρονο κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην Ίμπιζα.

Η Γκέιλ Ντίνκινσον είχε πάει για καλοκαιρινές διακοπές με μια φίλη της στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ισπανίας. Μαζί τους είχαν ταξιδέψει ο γιος της φίλης της και η γιαγιά του. Η 59χρονη κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον ανήλικο μετά από νυχτερινή έξοδο, όπου ο πιτσιρικάς είχε καταναλώσει -με την άδεια της μητέρας του- δύο μπύρες.

photos-sex.jpg

Στο δικαστήριο του Ντανφέρμλιν, στη Σκωτία, ο ανήλικος υποστήριξε ότι η 59χρονη δεν έχανε ευκαιρία να του δίνει να πίνει από το ποτό της προκειμένου να τον μεθύσει. «Ερχόταν διαρκώς πάνω μου. Ακουμπούσε τους ώμους και τα πόδια μου» ανέφερε και πρόσθεσε πως αισθανόταν απαίσια όταν ξύπνησε το πρωί. «Ήμουν σκουπίδι. Το μετάνιωσα» συμπλήρωσε.

Τους έπιασε στα πράσα η γιαγιά

Ο άνθρωπος που τους έκανε τσακωτούς ήταν η γιαγιά του παιδιού.

Στην κατάθεσή της τόνισε ότι άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και όταν πήγε εκεί, τους βρήκε μαζί. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η Ντίνκινσον είπε στον εγγονό της: «Έχεις ωραίο... πακέτο εκεί κάτω». Δίχως να χάσει λεπτό, τους κάλεσε να πάνε αμέσως στα δωμάτιά τους. Το σοκ, όμως, ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.

Κάποια στιγμή άκουσε ψιθύρους από το μπαλκόνι, κατευθύνθηκε προς τα εκεί και αντίκρισε μέσα από το άνοιγμα στις κουρτίνες ένα απίστευτο θέαμα: Η 59χρονη είχε σεξουαλική επαφή με τον εγγονό της. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε στην κατάθεσή της, η κατηγορούμενη είπε την ώρα της πράξης: «Η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω πώς είσαι άνδρας».

Περίμενε να ξημερώσει

Απαντώντας στην ερώτηση του δικαστή για ποιον λόγο δεν επενέβη αλλά περίμενε να ξημερώσει η επόμενη ημέρα για να διώξει από το δωμάτιο την 59χρονη, η γιαγιά υποστήριξε ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν ήθελε εκείνη τη στιγμή να προκαλέσει ένταση.

«Ήταν κάτι απαίσιο, δεν μπορούσα να το πιστέψω» ανέφερε, προσθέτοντας ότι όταν ζήτησε τον λόγο από την Ντίνκινσον, εκείνη αρνήθηκε ότι υπήρξε σεξ, λέγοντας της πως ονειρευόταν. Στη συνέχεια, όμως, παραδέχτηκε τι είχε συμβεί, τονίζοντας: «Είμαι απαίσια. Θα πρέπει να με μισείς».

Όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Βρετανία, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το συμβάν και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, με την ιστορία να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των βρετανικών ταμπλόιντ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ