- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βίασε και τεμάχισε 14χρονο κορίτσι όταν αποφυλακίστηκε
Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών καθώς στο παρελθόν είχε βιάσει και τεμαχίσει την ερωμένη του
Ένα 14χρονο κορίτσι, η Κριστίνα Σμιρνόβα, βρέθηκε τεμαχισμένο κοντά στη λίμνη Σέλιγκερ, στη βορειοδυτική Μόσχα. Τα ίχνη της νεαρής μαθήτριας χάθηκαν το Σάββατο 18/8 όταν σύμφωνα με την οικογένειά της είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό της.
Δυο 24ωρα αργότερα, το βράδυ της Δευτέρας, ένας συγγενής της εντόπισε ό,τι είχε απομείνει από την άτυχη κοπέλα σε έναν αχυρώνα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Σύμφωνα με τις εκθέσεις των αστυνομικών, τα γεννητικά όργανα της κοπέλας ήταν ακρωτηριασμένα, τα άκρα της κομμένα και το πρόσωπό της διαλυμένο.
«Δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα από το κορίτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους αξιωματικούς της ρωσικής αστυνομίας, που αντίκρισαν το φρικτό θέαμα της διαμελισμένης κοπέλας.
Το ανατριχιαστικό έγκλημα διέπραξε ο Σεργκέι Σκερμπακόφ, ο οποίος κατά την ομολογία του ανέφερε στους αστυνομικούς πως ήταν πολύ μεθυσμένος, πως έγδυσε το κορίτσι και χρησιμοποίησε τσεκούρι. Αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο διέπραξε το απεχθές έγκλημα λέγοντας πως «το έχω ήδη εξηγήσει στη σκηνή του φόνου».
Ο 61χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών καθώς στο παρελθόν είχε βιάσει, σκοτώσει και τεμαχίσει την ερωμένη του. Αποφυλακίστηκε το 2017 και η Ορθόδοξη εκκλησία του πρόσφερε δουλειά στο μοναστήρι του Νίλοφ σε ένα νησί στη λίμνη Σέλιγκερ. Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ εκεί καθώς οι μοναχοί των έδιωξαν λόγω του ότι πήγε στο μοναστήρι μεθυσμένος και έχοντας μαζί του μια γυναίκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Τι δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι απειλές Τραμπ προς Ισπανία και Ιταλία
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν ποτέ σε συμφωνία, υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των παρόχων AI που εργάζονται στον στρατό
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το οπτικό υλικό αποτυπώνει πιθανές ενδείξεις κινδύνου που δεν αξιολογήθηκαν εγκαίρως
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Νυχτερινή επιχείρηση υψηλής ακρίβειας με φορτηγό και εξειδικευμένο συνεργείο στο κέντρο του Λονδίνου
Τα πρώτα πορίσματα αποκλείουν το ενδεχόμενο το πολυτελές γιοτ να βυθίστηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα
Το Ιράν έστειλε την τελευταία πρότασή του για διαπραγματεύσεις
Οι θεραπείες γίνονταν σε «βρώμικες και ανθυγιεινές» συνθήκες στο σπίτι του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.