- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Κάριν Κνάισλ και οι προσκεκλημένοι στο γάμο της που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα απολαύσουν ένα μουσικό δώρο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές της Αυστρίας, τις οποίες επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, πρόκειται για ένα χορωδιακό συγκρότημα 10 κοζάκων μουσικών οι οποίοι θα τραγουδήσουν για το ζεύγος των νεόνυμφων.
Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο, αυτό θα είναι το δώρο του αρχηγού του ρωσικού κράτους στους νεόνυμφους. Η γαμήλια τελετή θα τελεσθεί στο κρατίδιο της Στυρίας, σ' ένα χωριό στα περίχωρα του Γκρατς, και ο πρόεδρος Πούτιν θα είναι ανάμεσα στους 100 προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς και ο ακροδεξιός αντικαγκελάριος Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.
Για την προστασία των υψηλών προσκεκλημένων έχουν επιστρατευθεί η επίλεκτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων της Αυστρίας γνωστή με την επωνυμία «Κόμπρα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε προχθές το γεγονός ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα παραστεί στον γάμο της υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Κάριν Κνάισλ και του Βόλφανγκ Μάιλινγκερ , όπως και ότι σχεδιάζει να φέρει μαζί του το γαμήλιο δώρο στους νεόνυμφους, αλλά δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η παρουσία πάντως του Ρώσου προέδρου στον γάμο της Κάριν Κνάισλ έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Αυστρία, που αναφέρονται με τρόπο δηκτικό στην επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Πως μπορεί η Αυστρία να είναι ένας γεφυροποιός και ένας ειλικρινής μεσολαβητής κατά της διάρκεια της προεδρίας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας και ο καγκελάριος παίρνουν τόσο εμφανώς θέση;» διερωτήθηκε ο σοσιαλδημοκράτης βουλευτής Αντρέας Σίντερ στις δηλώσεις που έκανε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.